TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Încă o zi TR-DAL-NC00OZ-16-N-001
Încă o zi
Vezi
galerie

Încă o zi

de David Levithan

Titlu apărut în colecția Fiction Connection, Young Fiction la Trei

Id: #242628

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De la autorul bestsellerului Zi după zi

Pentru Rhiannon fiecare zi este la fel. S-a resemnat cu viața ei, convinsă fiind că îl merită pe Justin, iubitul ei distant și temperamental.

Până într-o dimineață când totul se schimbă. Pentru prima dată, Justin pare să o vadă cu adevărat, să fie împreună cu ea – și petrec o zi perfectă – o zi pe care Justin nu și-o mai amintește în dimineața următoare.
Tristă și confuză, Rhiannon pune totul la îndoială. Pe neașteptate, un străin îi spune că acel Justin cu care a petrecut o zi perfectă și care a făcut-o să se simtă specială... nu e deloc Justin.

Încă o zi, cartea-pereche a bestsellerului New York Times Zi după zi, spune povestea din perspectiva lui Rhiannon, care încearcă să descopere adevărul despre dragoste și felul cum acest adevăr te poate schimba pentru totdeauna.


„Nu simt nicio întrebare — doar răspunsuri. Nu simt frică, ci împlinire. Îl sărut și balansul nostru perfect continuă, răsuflările noastre se fac una. Închid ochii și simt apăsarea familiară a buzelor lui, gustul familiar al gurii lui. Însa acum ceva e altfel. Nu doar ne sărutăm cu trupurile noastre întregi, ci și cu ceva mai mare decât trupurile, cu ceea ce suntem și cu ceea ce vom fi.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Levithan

Traducător: Bogdan Perdivară

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: Another Day

ISBN: 978-606-719-465-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Trei

Teme: iubire

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Ideea este drăguță: cum ar fi să te trezești în fiecare zi în tot alt corp? Nu, nu să se schimbe corpul tău în fiecare zi, ci să fii un călător în trupurile altora, să-i împrumuți viața pentru o zi, a......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„O poveste ce ne face să pătrundem adânc în mințile personajelor. Deși Levithan consideră că Încă o zi e geamănul romanului său precedent, Zi după zi, noua sa carte are o identitate separată, bine definită și poate fi citită independent.”

Booklist
David Levithan
David Levithan
Autor

7 septembrie 1972, Short Hills, New Jersey, SUA. David Levithan este un autor p...

vezi autor
Bogdan Perdivară
Bogdan Perdivară
Traducător

Bogdan Perdivară s-a născut în Botoşani. A terminat un liceu pedagogic şi Facult...

vezi autor