TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sânge satanic HB-CRN-SNGE0S-13-N-001
Sânge satanic
Vezi
galerie

Sânge satanic

de Cristina Nemerovschi

Titlu apărut în colecția Radical din 7 la Herg Benet Publishers

Id: #235170

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ascult black metal, sunt ateu, lumea mă crede satanist, sunt bisexual, mizantrop, uneori doar misogin, scriu o carte, beau în fiecare zi şi mă droghez în fiecare săptămână – așa se autocaracterizează M., personajul principal din romanul Sânge satanic.
Personajul principal al romanului trăiește o dublă poveste de dragoste: Am un iubit, B, și o iubită, R. În acest threesome este atrasă pe parcurs și D., o adolescentă de 14 ani, sora lui R. Totul se desfășoară pe un fundal haotic, pe care se profilează moartea, sinuciderea, fără a ști în unele momente unde se termină realitatea și unde începe nebunia.
Mizantropie, droguri, moarte, wild parties, ură, cimitire, incest, alcool, popi, boală, metal, rockotecă, sex cu părinții, depresie, umor negru, sado-masochism, izolare, crimă, animale ciudate care îți apar în somn… Ce gust și ce culoare au experiențele unui nihilist din 2010? Dacă ar fi trăit în lumea cu care se joacă M., ar fi purtat Stavroghin brățări cu țepi și cruci întoarse? Ar fi dormit Holden Caulfield, beat, pe băncile celei mai true bodegi? Ar fi ucis Maldoror corporatiștii și vedetele Tv, după care s-ar fi băgat la headbanging pe Cannibal Corpse?
Dacă nu vă este teamă de introspecții demonice în nopți gri la capătul cărora ființa ar putea pierde toată familiaritatea ce o definește, pășiți cu încredere în lumea întunecată din Sânge satanic. Veți avea noroc și veți găsi calea de întoarcere, sau…?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristina Nemerovschi

Data apariției: noiembrie 2013

ISBN: 978-606-8335-83-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 365

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herg Benet Publishers

 

Opinii editoriale

Sange satanic e o carte exceptional scrisa, care nu seamana cu nimic! Cristina Nemerovschi iese din cliseele scrisului si creeaza o viziune epica atat de convingatoare, incat, citind-o, te simti imediat contaminat de aventura adolescentei razvratite.“

Doina Rusti

„Adevaratul Trainspottin aici e de cautat. Daca Dostoievski s-ar fi intalnit cu Irvine Welsh ar fi putut pune de-o coproductie, iar un tanar Tarantino s-ar fi apucat s-o demoleze prin ecranizare!“

Dan-Silviu Boerescu

„Un roman cu umor nebun!”

Emil Brumaru

„Mi-a plăcut cel mai mult verva romanului, atribut esențial al unui debut literar memorabil.”

Mircea Cărtărescu
Cristina Nemerovschi
Cristina Nemerovschi
Autor

Cristina Nemerovschi s-a născut pe 10 mai 1980 la București. A absolvit Facultat...

vezi autor