TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O seară la club UN-CRG-O00SLC-14-N-001
O seară la club
Vezi
galerie

O seară la club

de Cristian Gailly

Titlu apărut în colecția Globus la Univers

Id: #237051

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O seară la club e un roman despre cum te loveşte în moalele capului adevăratul tău destin, de care ai fugit cât ai putut, când te prinde cu garda jos, fie şi după zece ani şi zece minute, despre fericirea pe care ţi‑o aduce, cu forţa dacă trebuie, şi despre plata pe care ţi‑o cere.


Simon Nardis (auziţi deja muzica?) e salvat. Nu mai bea, nu mai ia droguri, nu se mai aruncă în legături pasagere cu femei, nu mai cântă jazz. E sănătos, are o viaţă echilibrată, o soţie iubitoare, o situaţie respectabilă ca inginer specialist în încălzirea halelor industriale. Şi e mort pe dinăuntru.

Dar, într‑o seară, la un club, într‑un mic oraş la marginea mării, se aşază în faţa unui pian. Cu un pahar în mână. De pian se apropie o femeie. Trec minute. Ore. „Debbie îl trăsese pe Simon într‑o zonă oarecum sexi, un pic vulgară, de o indecenţă, ca să zic aşa, moderată, totul într‑un swing cu scandări răspicate. (...) Suna foarte bine. Îmi imaginez că Debbie se freca, lasciv, de pian, cu mişcări de femeie fatală, stil anii ’40. Pianul lui Simon şi vocea şi trupul lui Debbie se seduceau reciproc. Publicul era în extaz.” Trenurile pleacă din gară, unul după altul, spre casa unde îl aşteaptă soţia răbdătoare şi un motan capricios. Simon Nardis pierde toate trenurile, mai puţin unul, trenul pasiunii, al recăderii în păcat, al renaşterii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristian Gailly

Traducător: Claudiu Constantinescu

Data apariției: mai 2014

ISBN: 978-606-8543-96-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 252

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers