TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dubla constrângere LE-CHB-DUBLAC-11-P-001
Dubla constrângere
Vezi
galerie

Dubla constrângere

de Chris Bohjalian

Titlu apărut în colecția Thriller Leda la Leda

Id: #216782

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când Laurel Estabrook, studenta în al doilea an la colegiu, este atacată în vreme ce se plimba cu bicicleta pe un drumeag din Vermont, viaţa ei se schimbă pentru totdeauna. 


Până atunci o fată deschisă şi înconjurată de prieteni, Laurel îşi găseşte refugiul în fotografie şi începe să lucreze ca voluntară, apoi, după terminarea colegiului, ca angajată a unui adăpost pentru oamenii străzii. Acolo îl cunoaşte pe Bobbie Crocker, un bătrân suferind de schizofrenie, a cărui singură avere este o cutie de fotografii pe care o ţine departe de ochii curioşilor. Când Bobbie moare pe neaşteptate. Laurel descoperă că poveştile acestuia erau adevarate: Bobbie Crocker fusese cândva un fotograf de succes, care lucrase cu personaje legendare precum Chuck Berry, Robert Frost şi Eartha Kitt.  Pe masură ce fascinaţia lui Laurel faţă de viaţa lui Bobbie începe să se transforme în obsesie, ea devine convinsă că unele dintre fotografiile acestuia dezvăluie un secret de familie întunecat, adânc ascuns. Iar căutarea adevărului o va purta într-un joc de-a şoarecele şi pisica cu cei care o urmăresc şi care susţin că vor să o salveze. 


În acest fascinant thriller literar, plin de personaje complexe şi surprinzătoare, printre care îi întâlnim pe Jay Gatsby şi pe Daisy Buchanan, Chris Bohjalian îşi poartă cititorii într-o călătorie memorabilă, surprinzătoare şi obsedantă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chris Bohjalian

Traducător: Irina Bojin

Data apariției: 2011

Titlu original: The Double Bind

Copertă: Paperback

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Leda

Teme: secret

 

Opinii editoriale

„Cel mai captivant şi mai bine scris thriller psihologic pe care l-am citit vreodată. Are oroarea pură dinTăcerea mieilor, fiind totodată şi cel mai îndrăzneţ, mai personal şi mai puternic roman de până acum al lui Bohjalian. Dublă constrângere este capodopera lui, cartea pentru a cărei scriere s-a născut.”

Howard Frank Mosher

„Un amestec uluitor de fapte reale şi ficţiune… puternic… o carte şocantă.”

The Hartford Chronicle

„Construită cu măiestrie şi plină de sentimente intense… Bohjalian se joacă cu minţile noastre într-un mod care în final îl evocă nu pe F. Scott Fitzgerald, ci pe acel maestru al ocolişurilor şi suspansului, Alfred Hitchcock.”

The Miami Herald

„Un mister ancorat în suferinţă, o poveste dureroasă şi chiar obsedantă despre influenţe literare, amăgiri, obsesii.”

Gregory Maguire

„Un puzzle fascinant… o întreprindere riscantă pentru autorul de bestselleruri Bohjalian… care reuşeste să ducă la bun sfârşit o premisă complicată şi uimitoare.”

Publishers Weekly
Chris Bohjalian
Chris Bohjalian
Autor

Chris Bohjalian a scris treisprezece romane de mare succes, între care Before Yo...

vezi autor