TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O viata mai bună PO-ANG-O00VMB-16-N-001
O viata mai bună
Vezi
galerie

O viata mai bună

de Anna Gavalda

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #247296

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La douăzeci și patru de ani, Mathilde și-a abandonat studiile de master pentru o slujbă insipidă și comodă, locuiește cu chirie într-un apartament împreună cu două fețe serioase și plictisitoare, se împiedică în relații sentimentale pasagere și își îneacă nefericirea în băutură. Totuși, din ziua nefastă când pierde plicul cu cei 10.000 de euro destinați renovării locuinței, viață ei își schimbă cursul, rezervindu-i un șir de surprize, poate o iubire neașteptată. La douăzeci și șase de ani, Yann trebuie să se mulțumească cu o slujbă abrutizantă, se simte cumplit de singur și deprimat și în fiecare seară, când traversează podul peste Sena, cochetează cu gândul de-a se arunca în apele ei tulburi. Dar invitația la cină a unui vecin de bloc, în semn de recunoștință pentru ca l-a ajutat să care un vechi dulap de colecție, și căldura cu care este întimpinat în sânul acestei familii fermecătoare îl împing să renunțe la toate și să pornească în căutarea unei vieți mai bune, care să aibă sens. Romanul Annei Gavalda reunește poveștile a doi tineri inteligenți, amuzanți, atrăgători, șarmanți și sufletiști care țin în mâini cheia succesului, însă nu prea știu să descuie poarta spre o viață împlinită.

„Ma numesc Mathilde Salmon. Am douăzeci și patru de ani. Oficial sunt încă studentă, învăț istoria artei (frumoasă invenție), dar în viață reală lucrez pentru cumnatul meu. Cel bogat, cel frumos, cel cool. Cel care-și scărpina întruna vârful nașului și nu poartă niciodată cravată. Conduce o mare agenție de creație digitală care se ocupă de design, branding și dezvoltare web (traduc: dacă ai niște prafuri și vrei să le vinzi pe net, el o să-ți facă un magazin online drăguț și un parcurs cu săgeți pînă la pagină de plată) și m-a corupt anul trecut. El avea nevoie de mercenari, eu – de bani de buzunar... ”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anna Gavalda

Traducător: Ada Tănasă

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-973-46-6023-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

 „Anna Gavalda compune în cea mai recentă carte a sa o odă pentru doi protagoniști cam rătăciți. Ea are un fel unic de a descrie cotidianul, de a ne dezvălui că ne putem desprinde de pământ dacă ne dorim fierbinte să ne crească aripi.”

Lire
Anna Gavalda
Anna Gavalda
Autor

Anna Gavalda (n. 1970) este una dintre cele mai apreciate romanciere franceze co...

vezi autor