TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum am omorât-o pe Diana KA-ANM-CUAOPD-14-N-001
Vezi
galerie

Cum am omorât-o pe Diana

de Ana Mușat

Id: #238628

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru că dragostea nu are granițe, pentru că ea nu cunoaște limitele impuse de societate și oameni. Într-o lume anostă în care oamenii trăiesc după reguli rigide povestea “Cum am omorât-o pe Diana” încearcă să treacă dincolo de ele. Povestea descrie experiențele sexuale dintre două fete și zbuciumul interior al unui suflet pierdut și regăsit. Atunci când nu știi cine ești, către câte mii de universuri poți să te împărți?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ana Mușat

Data apariției: octombrie 2014

ISBN: 978-606-8611-22-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Karth

Teme: conflict, identitate

 

Opinii editoriale

“La cât de dulce este Ana în general, titlul acestei cărți m-a speriat. Apoi am realizat că poate în fiecare zi trec pe lângă o Diana și o poveste de iubire în care dacă nu îl «omori» pe celelalt nu reușești să supraviețuiești. Și, în plus, cine nu și-ar dori să fie înțeles și iubit așa cum e Diana? Așa că am dat Play melodiei mele preferate și am citit pe nerăsuflate o carte bună pentru orice seară de vară.”

Sabina Cornovac-Mihaila, www.sabinacornovac.ro

“Scrierea Anei Muşat m-a făcut să vreau să mai citesc ce va scrie. Poate că nu pare mare lucru enunțul acesta, aşa simplist cum este, dar să știți că e mare. Chiar foarte mare. Pentru că – e un truism ce spun aici, desigur – trăim într-o lume cam lovită cu pucul și care ne oferă atât de puține momente pentru lectură, încât suntem forțați de vremuri să ne alegem cu mare grijă ce citim. Iar când eu spun «aleg să mai citesc ce scrie Ana», înseamnă că ceva, cumva mi-a atins feng shuiul meu de degrabă cititoriu.
Apropo de cuvinte, citez din autoare: Ne lăsăm înfrânți de cuvinte și nu de sentimente. Spunem lucruri pe care nu le simțim, credem vorbe chiar dacă știm că nu sunt adevărate. E mai simplu așa. Să vorbească ele pentru noi. Și noi să le acceptăm fără să încercăm să simțim ce e dincolo de ele.”

Cristian China Birta, www.cristianchinabirta.ro

“O carte pe care-o citești cu grabă să afli cine, de ce și mai ales cum. O carte densă despre sine, crimă și iubire, cu personaje care seamănă cu oricare dintre noi, până la un punct. Ce punct? Citiți. Citiți și-o să aflați.”

Ioana Chicet-Macoveiciuc, www.printesaurbana.ro
Ana Mușat
Ana Mușat
Autor

Îmi plac poveștile spuse frumos, îmi place să mă pierd în universurile create de...

vezi autor