TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
StarCraft 1. Cruciada lui Liberty AM-JEG-ST1CLL-08-N-001
StarCraft 1. Cruciada lui Liberty
Vezi
galerie

StarCraft 1. Cruciada lui Liberty

de Jeff Grubb

Id: #228796

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În viitorul îndepărtat, la 60.000 de ani-lumină de Pământ, o confederație de Terrani exilați poartă un război dublu cu enigmaticii protoss și necruțătorul roi zerg. Pentru a-și asigura propria supraviețuire printre stele, fiecare specie se luptă într-un război care va vesti începutul celui mai măreț capitol din istoria omenirii sau îi va prevesti sfârșitul violent și sangeros.

Michael Daniel Liberty era un reporter bun; poate prea bun. Când investigațiile sale jurnalistice au atins o coardă sensibilă în inima coruptă a Confederației Terrane, s-a văzut pus în situația de a alege între a-și continua seria curentă de expozeuri sau a accepta să se ocupe de un subiect periculos despre evoluția trupelor de infanteriști în linia întâi din Sectorul Koprulu. Nu a avut nevoie de prea mult timp de gândire să se decidă. 

Dincolo de atacurile inițiate de zergi și protossi se așterne reportajul vieții lui, dar fiecare informație pe care o obține tulbură și mai mult misterul. Aruncat în mijlocul unui război al cărui rezultat va hotărî soarta omenirii, Michael Daniel Liberty știe un lucru sigur: singura persoană în care poate avea încredere că îl va ajuta să supraviețuiască este el însuși.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jeff Grubb

Traducător: George Stoian

Data apariției: 2008

Titlu original: Liberty's Crusade (StarCraft, Book 1)

ISBN: 978-973-16-2030-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: război

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Fantasy și SF
Speciale >> Booky Halloween