TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Riscurile parentingului competitiv. Cum să-ţi ajuti copilul să-şi realizeze potenţialul fără a-l suprasolicita PO-TAC-RPCCSA-15-N-001
Riscurile parentingului competitiv. Cum să-ţi ajuti copilul să-şi realizeze potenţialul fără a-l suprasolicita
Vezi
galerie

Riscurile parentingului competitiv. Cum să-ţi ajuti copilul să-şi realizeze potenţialul fără a-l suprasolicita

de Tanith Carey

Titlu apărut în colecția Psihologia copilului & parenting la Polirom

Id: #204866

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Educarea unui copil presupune descoperirea talentelor sale înnăscute şi orientarea către domenii profesionale în care să le poată folosi. Însă pentru părinţii competitivi nu este suficient. Ei sînt interesaţi de cele mai renumite universităţi, unde concurenţa este acerbă, şi încep să-şi pregătească copiii chiar înainte de a intra la grădiniţă. Cei mici ascultă Mozart, privesc cartonaşe cu diverse imagini sau litere şi încep să citească foarte devreme. Cînd cresc, trebuie să obţină note maxime la toate materiile şi să participe la cît mai multe activităţi extraşcolare şi sînt pedepsiţi dacă nu se ridică la înălţimea aşteptărilor. Parentingul competitiv nu este însă întotdeauna benefic pentru copil, conducînd de multe ori la delăsare şi chiar la depresie. Pornind de la studii de caz şi de la mărturiile unor tineri care au trecut printr-o astfel de experienţă, volumul vă arată cum să-i ajutaţi pe copiii dumneavoastră să-şi păstreze încrederea în sine şi să-şi atingă potenţialul maxim într-o lume din ce în ce mai competitivă.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tanith Carey

Traducător: Ramona Neacşa Lupu

Data apariției: mai 2015

Titlu original: How to put your child's well-being first in a competitive world

ISBN: 978-973-46-5314-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,„John avea numai patru zile când mama lui, Dana, şi-a propus să îl înveţe să citească. Faptul că nou-născuţii nu se pot concentra decât pe un obiect aflat la câţiva centimetri distanţă – ca să nu mai......“

citește mai mult