TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mindfulness pentru părinţi HE-MKJ-MPPCFZ-15-N-001
Mindfulness pentru părinţi
Vezi
galerie

Mindfulness pentru părinţi

de Jon Kabat-Zinn, Myla Kabat-Zinn

Titlu apărut în colecția Parentaj la Herald

Id: #226077

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Când fiecare zi este o binecuvântare
 

Descriere produs

Mindfulness pentru părinţi este deja o carte clasică pentru cei care îşi doresc relaţii familiale mai armonioase. Prezenţă, conectare, empatie, compasiune şi autocompasiune, conceptele centrale pe care Mindfulness pentru părinţi le promova prin exerciţii practice acum aproape două decenii, au fost preluate abia recent de psihologii specializaţi în relaţia părinte-copil, devenind astăzi un deziderat pentru orice părinte conştient.


Jon Kabat-Zinn, renumit autor şi doctor în biologie, fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului şi al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Servicii de Sănătate şi Societate din cadrul Universităţii din Massachusetts, îşi reuneşte forţele în Mindfulness pentru părinţi cu soţia sa, Myla Kabat-Zinn, pentru a pune tehnicile de prezenţă conştientă sau mindfulness la dispoziţia familiilor de oriunde.


Deşi bogată în sfaturi practice, metode de soluţionare a celor mai întâlnite dileme părinteşti, cât şi tehnici de comunicare şi relaţionare, Mindfulness pentru părinţi este o carte plină de emoţie care ne împărtăşeşte aceste învăţături prin povești personale, lipsite de încărcătură didactică sau chiar de autoritate în domeniu a volumelor semnate de psihologii specializaţi în creşterea copiilor.


Asemenea tuturor titlurilor din colecția Parentaj, și acest volum ne oferă mai mult decât rețete: Mindfulness pentru părinți, o carte mai actuală decât oricând, prezintă un stil de viață, ne invită să ne bucurăm de momentul prezent din care putem învăța neîncetat, ne îndeamnă să creștem și noi odată cu cei mici.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jon Kabat-Zinn, Myla Kabat-Zinn

Traducător: Marilena Constantinescu

Data apariției: septembrie 2018

Titlu original: Everyday blessings: The inner work of mindful parenting

ISBN: 9789731115221

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

Teme: copilărie

Jon Kabat-Zinn
Jon Kabat-Zinn
Autor

Jon Kabat-Zinn, Ph.D., este fondatorul și directorul Clinicii pentru Reducerea N...

vezi autor
Myla Kabat-Zinn
Myla Kabat-Zinn
Autor

Myla Kabat-Zinn a lucrat ca educator al mamelor aflate în perioada sarcinii, ca...

vezi autor