TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Start inteligent. Cum poţi transforma viaţa copilului tău prin exerciţii şi mişcare, încă din prima lună de viaţă TA-MAS-SICPTV-11-N-001
Start inteligent. Cum poţi transforma viaţa copilului tău prin exerciţii şi mişcare, încă din prima lună de viaţă
Vezi
galerie

Start inteligent. Cum poţi transforma viaţa copilului tău prin exerciţii şi mişcare, încă din prima lună de viaţă

de Margaret Sasse

Titlu apărut în colecția Moşmondrilă la Tact

Id: #227772

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Start inteligent!
Cum poţi transforma viaţa copilului tău prin exerciţii şi mişcare, încă din prima lună de viaţă!
Copiii au nevoie de exercitii, nu doar pentru dezvoltarea lor fizica ci, în egală măsură, şi pentru cea a minţii. Primii 5 ani din viaţa unui copil sunt văzuţi acum ca fiind cruciali pentru starea de sănătate şi de bine, de mai târziu. “Start Inteligent“ e un ghid practic al părinţilor care vor să ştie cum să le ofere copiilorcel mai bun start în viaţă, cu sfaturi simple şi uşor de aplicat. Cartea pe care o ţii în mână îţi va fi alături în toată perioada care urmează. Studiile arată că există o relaţie directă între activităţile şi stimularea pe care le desfăşoară copii în primii 5 ani de viaţă şi abilitatile ulterioare de a învaţa şi a se descurca la şcoală. “Smart Start” este un ghid practic, bazat pe relaţionarea între părinte şi copil, pentru a pune bazele învăţării de mai tarziu şi a maximiza dezvoltarea copilului.

Exerciţii, exerciţii, exerciţii… şi distracţie!
Cartea are o abordare originală a modului în care exerciţile fizice contribuie la dezvoltarea copilului, atât fizic cât și mental, încă de la naştere, cu recomandări de mişcări pentru fiecare grupă de vârstă. Cartea care nu ar trebui să lipsească din casa fiecărui părinte, cuprinde imagini cu exerciţii şi cu descrierea lor, însă câştigul cel mai mare al acestei cărţi este că îi leagă pe părinţi şi mai mult de copii lor, prin activități diverse făcute împreună. „Principalul scop al acestei cărţi este să vă ajutăm, pe voi, părinţii, să asiguraţi cea mai bună dezvoltare a creierului copilului vostru în cursul primilor 5 ani de viata copilului. Activităţile din această carte sunt aranjate succesiv şi sunt importante pentru formarea unei baze necesare pentru o dezvoltare armonioasă. Puteţi stimula dezvoltarea copilului oferindu-i ocazia de a se bucura şi de a participa la activităţile descrise în carte. Alegeţi activităţi adecvate vârstei, care să cuprindă masaj, stimulare vestibulară şi mişcare, pentru a forma un program de 10 minute efectuat de câteva ori pe zi.”, Margaret Sassé.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Margaret Sasse

Traducător: Ana Petcu

Data apariției: mai 2011

Titlu original: Smart Start: How Exercise and Good Diet Can Transform Your Child’s Life

ISBN: 978-606-92030-8-8

EAN-13: 9786069203088

Copertă: Paperback

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tact