TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul părinţilor. Un elev de nota 10 CO-MAD-GPUEDN-12-N-001
Vezi
galerie

Ghidul părinţilor. Un elev de nota 10

de Madeleine Deny

Id: #216771

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Se ştie că evoluţia şcolară a unui copil depinde foarte mult şi de îndrumările pe care acesta le primeşte acasă. De aceea, cartea de faţă îi va ajuta pe părinţi să-şi motiveze copilul pentru a-i asigura succesul la şcoală.

Autoarea prezintă situaţii cotidiene ale unor elevi de diverse vârste, de la 3 la 10 ani, cu soluţiile cele mai bune pentru cazuri similare şi cu răspunsuri punctuale de la specialişti, pentru orice întrebare.

Un aspect foarte important al cărţii este abordarea pozitivă sugerată de autoare, care pune preţ pe buna comunicare, bazată pe încredere între copil şi adult.

Plecând întotdeauna de la exemple concrete, Madeleine Deny sugerează idei şi metode care şi-au dovedit în timp eficienţa, oferind, cu umor şi sensibilitate, răspunsuri utile la întrebările fireşti ale oricărui părinte:

Cum să-ţi motivezi copilul şi să-i formezi gustul pentru învăţătură? Cum să-l ajuţi să se concentreze, să fie atent? Ce să faci dacă nu reuşeşte să înveţe să scrie şi să citească? Cum să-l ajuţi cât mai bine la teme?

O carte plină de sfaturi inteligente şi de trucuri „testate şi aprobate”, care va contribui cu siguranţă la crearea unei atmosfere armonioase în familia dumneavoastră!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Madeleine Deny

Traducător: Marieva Cătălina Ionescu

Data apariției: 2012

Titlu original: Bien apprendre à l’école

EAN-16: 978973135683

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: şcoală

Madeleine Deny
Madeleine Deny
Autor

Este o autoare bine-cunoscută în Franţa; ea a scris peste 100 de cărţi – adresat...

vezi autor