TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creșterea conștientă a copiilor GC-LEL-CRECAC-12-N-001
Creșterea conștientă a copiilor
Vezi
galerie

Creșterea conștientă a copiilor

de Lee Lozowick

Id: #222887

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cunoscută și folosită de părinți din toată lumea, cartea a fost tradusă în franceză, germană, rusă, japoneză, cehă, maghiară și olandeză, iar acum poate fi citită și în limba română.



Oricine se ocupă de creşterea unui copil are nevoie să audă mesajul esenţial al acestei cărţi: primii doi ani de viață sunt de o importanţă crucială în educaţia şi dezvoltarea copilului, în plus, copiii pot crește sănătoși şi compleţi doar trăind alături de adulţi sănătoşi şi compleţi. Această carte despre creşterea copiilor nu este una dintre multe altele care-ţi dau trucuri pentru uşurarea sarcinilor părinteşti. Lee Lozowick deplânge stadiul gândirii şi al obiceiurilor contemporane legate de creşterea copiilor. Cuvintele lui sunt pline de bun-simţ, dar nu oferă consolare celor ce nu sunt dispuşi să facă din responsabilitatea lor de părinte o prioritate în viaţa lor. Autorul a fost un adevărat avocat al copiilor, lucrând cu părinţi şi copii timp de 25 de ani.

Rolul de model de viață pe care îl au părinții pentru copii este componenta esenţială în creşterea copiilor, spune autorul Lee Lozowick. ”Nu putem dărui copiilor noştrii ce nu avem noi înşine!” Părinţii şi educatorii sunt invitaţi să-şi examineze zonele inconştiente ale vieţii lor, arătând cum acestea pot pune în pericol starea de bine a copilului şi sublinind cu tărie că în anii de creştere ai copilului, concentrarea asupra dezvoltării lui trebuie să devină o parte importantă a practicii spirituale a adultului.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lee Lozowick

Traducător: Irina-Margareta Nistor

Data apariției: 2012

ISBN: 978-973-0-13036-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Good Company

Irina-Margareta Nistor
Irina-Margareta Nistor
Traducător

Născută la 26 martie 1957, în Bucureşti, Irina-Margareta Nistor a absolvit în 19...

vezi autor