TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copil fericit - adult fericit. Cinci pași pentru a-i ajuta pe cei mici să-și conserve bucuria pe tot parcursul vieții TR-EMH-CFAFCP-16-N-001
Vezi
galerie

Copil fericit - adult fericit. Cinci pași pentru a-i ajuta pe cei mici să-și conserve bucuria pe tot parcursul vieții

de Edward M. Hallowell

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică pentru Părinți la Trei

Id: #245699

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fiecare părinte îşi doreşte, pentru copilul lui, să fie fericit. Şi totuşi, acesta nu este primul cuvânt care ne vine în minte atunci când ne gândim la viitorul copiilor noştri. Adesea punem pe primul loc siguranţa materială sau o slujbă stabilă şi bine plătită. Oare cele două se exclud reciproc? Sau bunăstarea aduce cu sine fericirea? Cum se poate ca un copil zburdalnic, cu ochi strălucitori, să se transforme într-un adult mohorât, într-un contabil al propriei vieţi?

Dr. Edward Hallowell ne învaţă că fericirea poate fi construită. Fericirea nu ţine de posesiunile materiale, nu este găsită într-un loc anume, nu ne este oferită la naştere. Fericirea e o abilitate, pe care orice părinte o poate dezvolta în copilul său atunci când urmează cei cinci paşi pe care dr. Hallowell îi descrie şi îi tratează pe larg în carte: conectare, joc, exerciţiu, măiestrie şi recunoaştere.

Făcând apel atât la exemple din viaţa de zi cu zi a unor oameni diverşi, cât şi la cele mai recente cercetări în domeniul parentingului, această carte este un ghid preţios pentru orice părinte implicat şi, totodată, pentru orice adult, părinte sau nu, care doreşte să-şi regăsească rădăcinile fericirii făcând o călătorie înapoi în timp... în vacanţa de vară.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edward M. Hallowell

Traducător: Denisa Neacșu

Data apariției: august 2016

Titlu original: The Childhood Roots of Adult Happiness: Five Steps to Help Kids

ISBN: 978-606-719-844-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: fericire