TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Crashkurs. Manual de criză MP-DIM-CRAMDC-11-N-001
Crashkurs. Manual de criză
Vezi
galerie

Crashkurs. Manual de criză

de Dirk Müller

Titlu apărut în colecția Eficienţa în business la Meteor Press

Id: #236641

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce se intampla cu banii nostri?
Ne ameninta colapsul economic? Peste tot in lume, guvernele incearca sa previna falimentul de stat, bancile se bazeaza pe garantiile autoritatilor, intreprinderi mari dispar peste noapte.
Cine se ocupa de banii cetatenilor? Cine garanteaza pentru economiile si pensiile noastre, pentru educatia copiilor nostri? Ce leaga pretul painii noastre, cea de toate zilele, de cursul dolarului?
Dirk Muller, profesionist cu experienta in domeniul bursei, ne dezvaluie impletirea misterioasa a politicii cu finantele: Cum sunt cosmetizate datele „oficiale“. Cum se falsifica rata inflatiei si numarul somerilor. Cine are interesul sa ascunda realitatea. Cine castiga din asta. De ce sistemul nostru financiar merge din criza in criza. Ce trebuie sa se schimbe din acest punct de vedere.
El elucideaza motivele crizei si demasca mistificatorii, sugerand in acelasi timp cele mai sigure cai de a va salva averea si evidentiind sansele de care ar trebui sa profitati in cursul crizei.
Manualul de criza, in versiunea sa actualizata si adaugita, poate deveni pentru dumneavoastra un manual de profit. Conteaza numai cum veti pune in aplicare ceea ce veti afla.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dirk Müller

Traducător: Irina Airinei

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-728-462-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press