TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept administrativ. Teoria funcţiei publice I HA-CRC-DATFPI-11-N-001
Drept administrativ. Teoria funcţiei publice I
Vezi
galerie

Drept administrativ. Teoria funcţiei publice I

de Cristian Clipa

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #214621

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Volumul de față – căruia îi vor urmă altele două (referitoare la răspunderea juridică a funcționarilor publici, respectiv la nașterea, modificarea, suspendarea și încetarea raportului juridic de serviciu, precum și la carieră funcționarului public) – abordează o gama extrem de largă de probleme legate, determinate ori chiar provocate de raportul de serviciu sau de funcție publică.

Chestiunile-cheie pe care se concentrează lucrarea sunt natură raportului juridic de serviciu, părțile acestui raport, obiectul sau, precum și conținutul relației speciale născute între o autoritate publică și funcționarul ei. O atenție deosebită acordă autorul ansamblului de drepturi și îndatoriri care întră în conținutul oricărui raport juridic de serviciu și de care se poate prevala, respectiv de care este ținut orice funcționar public.

Cartea se adresează în primul rând studenților facultăților de drept și de administrație publicăînsă poate fi utilădeopotrivăși celor careîntr-un fel sau altul, participa la derularea raporturilor juridice de serviciu în cadrul autorităților și instituțiilor publice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristian Clipa

Data apariției: august 2011

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Hamangiu