TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Multinaționale, Rambursarea TVA și Abuzul de drept CO-000-MRTIAD-16-N-001
Multinaționale, Rambursarea TVA și Abuzul de drept
Vezi
galerie

Multinaționale, Rambursarea TVA și Abuzul de drept

Id: #246406

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Afacerea „echipamentul: vânzarea unui mijloc fix de subsidiara din România către firmă-mamă stabilită în alt stat membru, urmată de punerea la dispoziție gratuit, în sens invers, de la firma-mamă către filială din România a aceluiași bun și simultan, de solicitarea rambursării TVA, autorităților române.

Prima lucrare care demonstrează abuzul de drept practicat în România de unele multinaționale. Ceea ce este foarte important, argumentele autorului se bazează exclusiv pe jurisprudența europeană, fiind citată, invocată și prezentată o bogată cazuistică a Curții de Justiție a Uniunii Europene.

La fiecare sfârșit de capitol, autorul face referire la afacerea „echipamentul” (din ce în ce mai răspândită în țara noastră), pentru că cititorul să constate singur, din diverse unghiuri (filtre de control), de ce o astfel de metodă nu poate fi una legală. Sau dimpotrivă, dacă schema este legală, această trebuie popularizata, pentru a beneficia și firmele românești de pe urmă unui astfel de artificiu în alte state! (vezi pagină 24)

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-879-207-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ConFisc