logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Riscurile mâncatului în exces

David Kessler
Colecții/Serii: Cărți practice
Cei mai mulţi oameni nu ştiu ce înseamnă să cazi sub vraja mâncării – să porneşti de la o felie şi ajungi să...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1037-9
Dimensiuni: 13x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cei mai mulţi oameni nu ştiu ce înseamnă să cazi sub vraja mâncării – să porneşti de la o felie şi ajungi să mănânci jumătate de pizza sau, începând cu un pumn de chipsuri, să constaţi că ai golit jumătate de pungă. Dar e mai greu de înţeles de ce nu putem să ne oprim din mâncat chiar şi atunci când ştim că nu ne face bine. Când am vrea din toată inima să spumen „nu”, de ce continuăm să întindem mâna după mâncare?

Autorul încearcă să descifreze codul mâncatului în exces, explicând felul în care corpul şi mintea se schimbă atunci când consumăm alimente care conţin zahăr, grăsimi şi sare. Producătorii din industria alimentară ar crea produse prin manipularea acestor ingrediente astfel încât să stimuleze apetitul, punând în mişcare un ciclu al dorinţei şi al consumului care face din mulţi oameni nişte supermâncăcioşi.

Autor: David Kessler
Traducător: Aurelia-Irina Tit
Data apariției: 2011
Editura: Paralela 45
Titlu original: The End of Overeating: Taking Control of the Insatiable American Appetite
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
corp, medicina, apetit, alimente, zahăr, sare, grăsimi, sanatate, minte, obezitate

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus