logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 35,75 lei
-7%38,44 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Mierea. Proprietăţi şi utilizări

Daniela Guaiti
În stoc
PREȚ: 35,75 lei
-7%38,44 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068527024
Dimensiuni: 16x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului. Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete speciale. În această carte sunt prezentate varietăţile de miere, cu precădere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele româneşti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizării mierii în bucătărie şi în cosmetică. Astfel, cititorilor le sunt dezvăluite numeroase reţete pentru sănătate, uşor de realizat şi la îndemâna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum şi un număr impresionant de reţete de mâncăruri sărate, deserturi şi băuturi, toate având la bază mierea, această adevărată minune a naturii.

Autor: Daniela Guaiti
Data apariției: 2013
Editura: Casa
Pagini: 135
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
apicultură, alternativă, reţete, tehnici, bucătărie, sănătate

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus