logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 38,17 lei
-15%44,9 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Dieta pentru reducerea colesterolului. Peste 100 de reţete culinare pentru sănătatea inimii

Catherine Jones
În stoc
PREȚ: 38,17 lei
-15%44,9 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Creşterea nivelului de colesterol este direct asociată cu bolile cardio-vasculare. În timp ce medicii prescriu milioane de reţete pentru...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-697-4
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Creşterea nivelului de colesterol este direct asociată cu bolile cardio-vasculare. În timp ce medicii prescriu milioane de reţete pentru medicamente antihipercolesterolemiante, dieta rămâne modalitatea cea mai eficientă de reducere a acestuia. De aceea, această lucrare ne oferă o multitudine de informaţii, alături de reţete delicioase, pentru a ne ajuta să scădem nivelul de colesterol, incluzând:
• ce este colesterolul şi cum este el legat de bolile de inimă, care sunt valorile normale, care sunt factorii de risc pentru apariţia hipercolesterolemiei, colesterolul la femei şi copii, precum şi alte informaţii importante;
• peste 100 de reţete culinare pentru sănătatea inimii, uşor de preparat şi foarte gustoase, de la micul dejun la cină şi gustări;
• sfaturi pentru a vă organiza cămara;
• informaţii despre ultimele cercetări în domeniu, sfaturi pentru cumpărături şi pentru planificarea meselor, pericolele alimentelor tip fast food şi alte informaţii practice;
• o “scală a echilibrului”, pentru a vă ajuta să vă controlaţi aportul de alimente;
• fiecare reţetă este însoţită de informaţii nutriţionale care explică beneficiile pentru sănătatea inimii, inclusiv pentru persoanele cu diabet zaharat.

Data apariției: iunie 2008
Editura: Allfa
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dietă, nutriţie, fitness, reţete, bucătărie, colesterol, cardio-vascular
  • Catherine Jones - Autor
    Catherine Jones Catherine Jones este autoarea mai multor cărţi de bucate, absolventă a şcolii culinare La Varenne din Franţa; a lucrat sub îndrumarea renumitului Jean-Louis Palladin. Cărţile scrise de ea au primit multe premii internaţionale. Elaine B. Trujillo este o personalitate marcantă în nutriţie şi un dietetician renumit. A lucrat timp de 10 ani la Brigham and Women's Hospital, Harvard...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus