logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Manual de dietetică în practica medicală curentă

Albert-Francois Creff
Colecții/Serii: Hexagon
Dietetica este un mijloc natural prin care putem sa ne mentinem sau sa ne redobindim starea de sanatate. Volumul prezinta valoarea nutritiva a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1651-0
Dimensiuni: 16x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dietetica este un mijloc natural prin care putem sa ne mentinem sau sa ne redobindim starea de sanatate. Volumul prezinta valoarea nutritiva a alimentelor si tipurile de comportamente alimentare, precum si elementele de dietoterapie care intervin in bolile metabolice sau nutritionale – obezitate, diabet, guta, afectiuni digestive si hepatice, osteoporoza etc. – si in situatii fiziologice specifice – sarcina si alaptare, practicarea sportului de performanta, diferitele etape de varsta. De asemenea, sint analizate posibilele interactiuni dintre alimente si unele medicamente, precum si tulburarile de comportament alimentar, ca anorexia si bulimia. Numeroasele tabele sintetice, sfaturi alimentare si modele de regim sint utile pentru studenti, medicii nutritionisti si dieteticieni, precum si pentru medicii de familie care doresc sa le prescrie pacientilor un regim alimentar corect.

Cuprins extins:
Echilibrul alimentar
Obezitatea comuna
Diabetul
Litiazele urinare
Refluxul gastroesofagian
Bolile stomacului
Bolile ficatului si ale vezicii biliare
Alimentatia si bolile neurologice
Osteoporoza
Anemiile
Sarcina – alaptarea
Adolescentii
Persoanele in virsta
Sportivii
Tulburarile de comportament alimentar
Autor: Albert-Francois Creff
Traducător: Claudia Fitcoschi, Elena Cojocariu
Prefaţator: Daniel Layani
Data apariției: 2010
Editura: Polirom
Titlu original: Manuel de diététique en pratique médicale courante
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sănătate, dietoterapie, nutriţie, comportament alimentar, regim alimentar corect
  • Albert-Francois Creff - Autor
    Albert-Francois Creff a fost seful sectiei de nutritie-endocrinologie si seful sectiei de nutritie si medicina sportiva din cadrul spitalului Saint-Michel din Paris. A mai publicat: Manuel pratique de l’alimentation du sportif, Maigrir en mangeant a volonte, La dietetique, Dictionnaire de la nouvellle dietetique.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus