Descriere produs
Colectivul redacţional al carţii Alimentaţia bolnavilor de cancer, format din medici şi gastronomi, vine în sprijinul persoanelor afectate de aceasta boală. Plecând de la ideea ca o alimentaţie corespunzătoare poate preveni şi ameliora aceasta maladie, lucrarea de faţă are la bază atât o selecţie a informaţiei facută de specialiştii in domeniu, cât şi numeroase studii nutriţioniste, prin care au fost stabilite alimentele recomandate în lupta cu boala.
Fără a avea pretenţia de a fi exhaustivă, cartea se vrea un ghid practic la îndemâna tuturor celor afectaţi de această boală, oferind principii şi sfaturi de urmat, dar şi reţete şi meniuri complete pentru prepararea alimentelor recomandate, precum şi suplimentele nutritive absolut necesare în lupta cu boala. Dieta propusă de colectivul redacţional al cărţii are în vedere două componente principale: una de factura gastronomică şi una complementară, conţinând produse naturale care vizează creşterea imunităţii şi stoparea proliferării celulelor canceroase. Desigur, trebuie să precizăm că lucrarea nu se substituie în niciun caz oncologului, care trebuie consultat permanent, astfel că, deşi respectă cu rigurozitate principiile unei alimentaţii corecte, bolnavii nu trebuie să renunţe la tratamentul medical recomandat de medicul curant.
Alimentaţia bolnavilor de diabet (2015) ,
Diete de slăbire (2016) ,
Detalii produs
Autor: D.D. Chiriac
ISBN: 9789736591570
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 272
Limbă: Română
Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4
Hârtie: 80g/m
Editura: Naţional
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Medicină și farmacie >> Cărți Afecțiuni și tratamente
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Hobby și carte practică >> Cărți Diete, Nutriţie și Sănătate
Speciale >> Târgul Cartepedienilor
Speciale >> Reducerile lunii