TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Atlasul corpului uman 978-973-135-590-0
Vezi
galerie

Atlasul corpului uman

de Peter Abrahams

Titlu apărut în colecția Atlase la Corint

Id: #216264

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Structura și funcțiile organismului
 

Descriere produs

Un ghid fascinant și accesibil care vă ajută să înțelegeți complexitatea structurii corpului omenesc și modul de funcționare a întregului organism.


V-ați întrebat vreodată care este structura scoarței cerebrale și în ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale către creier?

 

Sau care este diferența dintre craniul unui adult și cel al unui nou-născut? Cum (și de ce) este produsă saliva?

 

În Atlasul corpului uman. Structura și funcțiile organismului, profesorul Peter Abrahams vă răspunde la aceste întrebări și la multe altele într-un ghid fascinant și accesibil, care vă ajută să înțelegeți complexitatea structurii corpului omenesc și modul de funcționare a întregului organism.

 

Cartea descrie componentele acestuia, de la cap la degetele membrelor inferioare, și este structurată în nouă capitole, intitulate: capul, gâtul, toracele, membrele superioare, abdomenul, sistemul reproducător, bazinul, membrele inferioare, sistemul corpului uman.

 

Fiecare secțiune include imagini color detaliate, peste 400 în tot volumul, care fac textul accesibil și care sunt însoțite de adnotări suplimentare despre oase, mușchi, organele interne, vasele de sânge și nervi, oferindu-vă posibilitatea de a vă forma rapid o imagine completă despre o anumită zonă a corpului.

 

Atlasul corpului uman. Structura și funcțiile organismului este o lucrare de referință atât pentru cei care studiază sau predau anatomia omului – elevi, studenți, profesori –, cât și pentru cultura generală a cititorului nespecializat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Peter Abrahams

Traducător: Adriana Tudor

Data apariției: august 2015

Titlu original: The Atlas of the Human Body

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 22,5x30,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: curiozitate, Cultură

Peter Abrahams
Peter Abrahams
Autor

Profesorul Peter Abrahams practica medicina de mai bine de 30 de ani. A predat c...

vezi autor