TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Emoţiile 978-973-8471-05-4
Vezi
galerie

Emoţiile

de Osho

Id: #226322

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum ne putem elibera de mânie, gelozie și teamă
 

Descriere produs

Mânia, gelozia, teama sunt câteva dintre emoțiile ce fac să ne dispară bucuria de a trăi. Citind această carte vom afla ce sunt aceste emoții, de unde apar și cum putem scăpa de influența lor.


Oamenii cred că știu ce este iubirea. În realitate, nu știu. Din această neînțelegere se naște gelozia. Prin „iubire”, oamenii înțeleg un fel de monopol, o formă de posesivitate, fără să înțeleagă una din cele mai simple realități ale vieții: în clipa în care posezi o ființă vie, ai ucis-o.


Viața nu poate fi posedată. Nimeni nu poate ține viața într-un pumn încleștat. dacă vrei să te bucuri de ea, trebuie să îți ții palmele deschise.


După ce iubirea se aprinde cu adevărat, gelozia și posesivitatea dispar pur și simplu. Veți fi surprinși să constatați că au dispărut, la fel ca atunci când aprinzi o lumânare și te întrebi unde a dispărut întunericul din cameră. Întunericul nu poate fi găsit cu ajutorul luminii, pentru că dispare pur și simplu. El nu era altceva decât absența luminii. La fel, gelozia este absența iubirii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: aprilie 2003

Titlu original: Emotions.Freedom from Anger, Jealousy & Fear

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 150

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: emoții

 

Loc în topurile Cartepedia

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor