TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eu sunt acela HE-NIM-EU00SA-13-N-001
Eu sunt acela
Vezi
galerie

Eu sunt acela

de Nisargadatta Maharaj

Titlu apărut în colecția Metanoia la Herald

Id: #225973

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Dialoguri despre absolut
 

Descriere produs

Nisargadatta Maharaj, considerat astăzi unul din marii înțelepți ai veacului, iar cartea sa, Eu sunt Acela, o adevărată Biblie a secolului XX, a trăit o viață obișnuită, până la vârsta mijlocie, fără nici cel mai mic semn al sfințeniei ce avea să urmeze.

 

Întâlnirea cu Sri Siddharameshwar Maharaj, maestrul spiritual al sectei hinduse Navnath Sampradaya s-a dovedit a fi punctul de cotitură al vieții lui. Gurul i-a dat o mantră și instrucțiuni pentru meditație. După aceea a început să aibă viziuni și uneori cădea în transe. Ceva a explodat înăuntrul lui, dând naștere unei conștiințe cosmice, unui simțământ al vieții eterne.

 

În 1937, după ce a trecut dincolo de ideea "eu sunt trupul", el a dobândit o stare mentală atât de vie, atât de pașnică și de glorioasă, încât totul i s-a părut a fi lipsit de valoare în comparație cu ea: a atins Realizarea de sine.

 

În perioada cuprinsă între 1938 și 1981, anul stingerii sale din viață, Sri Nisargadatta s-a întreținut cu numeroși vizitatori din India sau din diverse părți ale lumii aflați în căutarea unui autentic îndrumător spiritual. Cu toate că Maestrul nu avea educație, conversația lui era iluminată într-un grad extraordinar. Dialogurile purtate cu aceste prilejuri au fost adunate în volumul de față.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nisargadatta Maharaj

Traducător: Matei Gabriel

Data apariției: aprilie 2022

Titlu original: I Am That

ISBN: 978-973-111-825-3

EAN-13: 5948417250203

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 560

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

Teme: suflet

Nisargadatta Maharaj
Nisargadatta Maharaj
Autor

Când era întrebat de data nașterii sale, Maestrul răspundea afabil că el nu s-a...

vezi autor