TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îngerii ne dau speranță RA-LOB-NGENDS-14-N-001
Îngerii ne dau speranță
Vezi
galerie

Îngerii ne dau speranță

de Lorna Byrne

Id: #239769

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Îngerii ne dau speranţă este o carte foarte diferită de tot ce a scris Lorna B yrne până acum. În trecut, ea s-a concentrat asupra propriei vieţi. În această carte, Lorna se concentrează pe viaţa cititorilor ei. Lorna vede îngeri în fiecare zi, într-un mod foarte ciudat, îi vede fizic, ca şi cum ar fi persoane care stau în faţa ei.

Aceasta îi conferă o perspectivă foarte diferită, inspiraţională şi plină de speranţă asupra lumii. În Îngerii ne dau speranţă, ea ne povesteşte cum vede în fiecare zi îngeri ajutând şi ne împărtăşeşte ce i-au comunicat îngerii despre diversele lucruri care afectează viaţa oamenilor, inclusiv  singurătatea, depresia, stresul professional sau sentimental de a nu fi iubit.

Lorna B yrne vede îngeri cu aceeaşi claritate cu care noi restul vedem oamenii de lângă noi, şi vorbeşte cu ei în fiecare zi. Nu şi-a dezvăluit această remarcabilă abilitate până la lansarea autobiografiei ei Îngeri în părul meu, care a devenit un bestseller internaţional, vestea ducându-se din gură în gură. Acum, în Îngerii ne dau speranţă, Lorna ne oferă alinare, comunicându-ne că noi toţi avem îngeri păzitori, îngeri care ne ajută în încercările zilnice şi ne dezvăluie cum le putem cere ajutorul pentru a depăşi dificultăţile cu care ne confruntăm în mod inevitabil, fie că e vorba de singurătate, depresie, stres, greutăţi financiare ori numeroase alte provocări. Lorna ne explică în ce fel putem folosi mesajele şi ajutorul îngerilor pentru a avea vieţi mai fericite şi mai împlinite.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lorna Byrne

Traducător: Andra-Elena Agafiţei

Data apariției: decembrie 2014

Titlu original: A Message of Hope from the Angels

ISBN: 978-606-609-700-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: natură

Lorna Byrne
Lorna Byrne
Autor

LORNA BYRNE s-a născut într-o familie sărmană din Dublin în 1955. Chiar înainte...

vezi autor