TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vindecarea traumelor din trecut. Preia controlul asupra vieţii tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR AD-FRS-VTDTPC-15-N-001
Vindecarea traumelor din trecut. Preia controlul asupra vieţii tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR
Vezi
galerie

Vindecarea traumelor din trecut. Preia controlul asupra vieţii tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR

de Francine Shapiro

Titlu apărut în colecția Vindecare spirituală la Adevăr divin

Id: #234527

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prin studiile de caz oferite şi prin instrucţiunile clar prezentate în Vindecarea traumelor din trecut, autoarea ne conduce de-a lungul mai multor etape practice şi foarte eficiente, derivate din tratamentul aplicat multor milioane de oameni (fără exagerare), ce pot transforma vechile traume într-un triumf.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Francine Shapiro

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: mai 2015

Titlu original: Getting Past Your Past: Take Control of Your Life with Self-Help Techniques from EMDR Therapy

ISBN: 978-606-8420-87-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 363

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

 

Opinii editoriale

„Francine Shapiro a oferit lumii un dar capabil să transforme viaţa, în urma cercetărilor riguroase pe care le-a făcut. Metoda ştiinţifică pe care o oferă ea alină în mod eficient suferinţa generată de traumele pe care le-am suferit de-a lungul vieţii, mai mari sau mai mici. Prin studiile de caz oferite şi prin instrucţiunile clar prezentate în Vindecarea traumelor din trecut, autoarea ne conduce de-a lungul mai multor etape practice şi foarte eficiente, derivate din tratamentul aplicat multor milioane de oameni (fără exagerare), ce pot transforma vechile traume într-un triumf. Explorează această carte alături de cineva drag… începând chiar cu tine însuţi!”

Daniel J. Siegel, dr. în medicină, profesor clinic de psihiatrie la Facultatea de Medicină a Universităţii UCLA şi autor al cărţii „Dezvoltarea minţii şi a viziunii mentale”

„Dr. Shapiro este o pionieră în domeniul ajutării oamenilor să depăşească traumele şi experienţele negative din trecut. Vindecarea traumelor din trecut este o carte fantastică, ce îi poate ajuta pe oameni să îşi înţeleagă comportamentul, şi ceea ce este mai important, le oferă un set de instrumente care îi pot face pe loc mai fericiţi şi mai eficienţi. Recomand cu toată căldura această carte.”

Daniel G. Amen, dr. în medicină, autorul cărţii „Schimbă-ţi creierul, schimbă-ţi viaţa”

„Dr. Francine Shapiro prezintă o panoplie de metode practice şi puternice de procesare a amintirilor nevindecate şi de depăşire pe această cale a stării de anxietate care ne împiedică să ne vedem de viaţă. Cartea oferă o gamă largă de metode susţinute de cercetare şi inspirate din terapia EMDR pentru transformarea personală şi progresul în viaţă. Citeşte aceste metode, încearcă-le şi bucură-te de beneficiile pe care le oferă!”

Dr. John C. Norcross, membru distins al Universităţii din Scranton şi editor al Journal of Clinical Psychology: In Session

„În ceea ce priveşte terapia clinică, niciun alt gânditor nu m-a impresionat vreodată la fel de tare ca Francine Shapiro.”

din „Instinctul de a vindeca”, de David Servan-Schreiber, dr. în medicină