TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ce înseamnă asta? FY-ELT-CE00NA-15-N-001
Ce înseamnă asta?
Vezi
galerie

Ce înseamnă asta?

de Eldon Taylor

Id: #241295

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea de faţă, Ce înseamnă asta? Să explorăm mintea, înţelesurile şi misterele, se înscrie în acest proces de stimulare a gândirii, prin faptul că ne descrie întâmplări adevărate din viaţa autorului şi a cunoscuţilor lui, aflate la limita de înţelegere prin gândirea raţională – acolo unde întrezărim, cu gândirea intuitivă, dar mai ales cu sufletul, că trebuie să existe şi altceva în afară de raţional, normal, fizic – paranormalul şi metafizicul.

Titlul cărţii, Ce înseamnă asta?, este şi laitmotivul cărţii – cele 29 de capitole care ilustrează o temă la care nu pare să existe un răspuns raţional se încheie cu întrebarea Ce înseamnă asta?, prin care autorul ne pune pe noi să oferim răspunsul, provocându-ne astfel să gândim în afara convenţiilor.

Iluminarea nu este un lucru care vă poate fi înmânat. Cel mai apropiat lucru pe care puteți să îl primți sunt gânduri şi întrebări care vă pot călăuzi în interiorul vostru, acolo unde să căutați înţelesul. Cartea Ce înseamnă asta? este plină de gânduri şi întrebări care au acest rol. La unele dintre acestea poate că v-ați gândit şi apoi le-ați uitat, la altele probabil că nu v-ați gândit niciodată. Pe unele poate că le-ați experimentat, pe altele poate că nu. O veche zicală spune că valoarea unei cărţi nu este în ceea ce spune, ci, mai degrabă, în ceea ce face. Ce înseamnă asta? este una dintre acele cărţi care vor avea o influenţă pentru toată viaţa pentru cei care o citesc. Cartea înfruntă făţiş unele dintre inconsecvenţele din sistemele noastre de credinţe, de la ştiinţe la fenomene paranormale. Eldon Taylor este dispus să vorbească fără rezerve şi fără să evite aşa-zisele tabuuri. Rezultatul este o carte incitantă la absolut fiecare nivel al ei, deoarece se referă la sensul vieţii şi, în ultimă instanţă, la „caracterul uman” al fiinţei umane. Dacă aţi vreodată la îndoială natura vieţii, puterea minţii, evenimentele inexplicabile şi alte mistere, atunci veţi găsi această carte absolut fascinantă.

Vă mai spunem doar atât: cartea de faţă este o lectură care vă va îmbogăţi intelectual şi sufleteşte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eldon Taylor

Traducător: Carmen Terțiu

Data apariției: septembrie 2015

Titlu original: What does that mean?

ISBN: 978-606-639-069-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 236

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Opinii editoriale

Ce înseamnă asta? merge dincolo de "explorarea minții, înțelesurilor și misterelor!" Esta o carte inspirată de devinitate, care oferă multe satisfacții și care nu numai că explică un număr mare de incertitudini, ci și vindecă multe suflete sfâșiate. Atât spirituală, cât și științifică, puternică, dar și delicată, fascinantă și liniștitoare...cartea aceasta este o lectură obligatorie!

Crystal Andrus

Cartea Ce înseamnă asta? este antrenantă și incitantă - pur și simplu, o lectură excelentă!

Dr. Christiane Northrup
Eldon Taylor
Eldon Taylor
Autor

Eldon Taylor a studiat o viaţă întreagă mintea umană şi a obţinut doctorate în p...

vezi autor