TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Spaţiul sacru al inimii FY-DRM-SSAIOC-05-N-001
Spaţiul sacru al inimii
Vezi
galerie

Spaţiul sacru al inimii

de Drunvalo Melchizedek

Id: #228048

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O călătorie către Marele Mister din inima noastră
 

Descriere produs

Din inima lui Drunvalo, către a voastră:
„Cu mult timp în urmă, noi, oamenii, am folosit o formă de comunicare şi de simţire care nu implica deloc creierul. Mai degrabă, ea provenea dintr-un loc sacru din inima noastră.
La ce bun să descoperim din nou acest loc, într-o lume în care cea mai mare religie este ştiinţa şi logica minţii? Nu ştiu eu, oare, că aceasta este o lume în care emoţiile şi sentimentele sunt cetăţeni de categoria a doua? Ba da, ştiu acest lucru.
Însă învăţătorii mei m-au rugat să vă reamintesc cine sunteţi voi cu adevărat. Voi sunteţi mai mult decât o simplă fiinţă umană - mult mai mult - întrucât în interiorul inimii voastre se află un loc - un loc sacru - în care lumea poate fi refăcută, la propriu, prin co-creare conştientă. Dacă îmi daţi voie, vă voi arăta ceea ce mi s-a arătat şi mie.”

Spaţiul Sacru al Inimii, alături de tehnicile care vă conduc în acest spaţiu sfânt, pătrunde şi mai adânc în posibilităţile potenţialului uman şi în însuşi procesul creaţiei. În cadrul acestor pagini, Drunvalo îşi împărtăşeşte cunoaşterea şi vă arată felul exact în care puteţi dobândi această stare străveche de conştiinţă - aşa încât, într-un final, să puteţi îndeplini, în viaţa de zi cu zi, ceea ce visaţi în inimă. Astfel, o viaţă frumoasă şi plină de tot ce vă doriţi, urmată de înălţarea în lumile superioare, poate să devină o realitate firească în spaţiul inimii voastre. Alăturaţi-vă lui Drunvalo şi deveniţi o parte a acestui grup mare de oameni care au descoperit bucuria de a trăi în spaţiul în care voi şi Dumnezeu Una sunteţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Drunvalo Melchizedek

Traducător: Monica Vișan, Daria Vasilescu

Data apariției: decembrie 2005

Titlu original: Living in the Heart. How to enter into the sacred Space within the Heart

ISBN: 978-973-7978-39-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 152

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Drunvalo Melchizedek
Drunvalo Melchizedek
Autor

Drunvalo Melchizedek studiază conştiinţa pură şi potenţialul uman, de aproape pa...

vezi autor