TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele patru legăminte 978-973-8564-68-8
Vezi
galerie

Cele patru legăminte

de Don Miguel Ruiz

Titlu apărut în colecția Lumea din noi la Mix

Id: #226379

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid practic pentru redobândirea libertății personale
 

Descriere produs

Bazat pe înțelepciunea toltecă, volumul Cele patru legăminte oferă un cod de conduită deosebit de puternic, care ne poate transforma rapid viețile, conducându-ne către experiența libertății, fericirii reale și a iubirii, deoarece ne arată cum apar convingerile noastre limitate, care ne răpesc bucuria de a trăi și ne fac să suferim inutil și continuu.


Având la bază înțelepciunea toltecă străveche, Cele Patru Legăminte scrisă de Don Miguel Ruiz reprezintă un puternic cod de conduită care ne poate transforma rapid viața, permițându-ne să experimentăm libertatea personală, adevărata fericire și adevărata iubire. Continuând tradiția lui Castaneda, Ruiz distilează esența înțelepciunii toltece, definind în mod clar și impecabil ce înseamnă să trăiești ca un luptător pentru pace în lumea modernă.



Iata care sunt cele 4 legăminte despre care Ruiz ne vorbește în această carte:


CELE PATRU LEGĂMINTE:

FII IMPECABIL ÎN TOT CEEA CE SPUI

Nu rostiți decât adevărul. Nu afirmați decât ceea ce gândiți cu adevărat. Nu folosiți cuvintele pentru a jigni sau pentru a bârfi, lucru valabil inclusiv pentru voi. Aplicați puterea cuvântului în sensul adevărului și al iubirii.



NU LUA NIMIC LA MODUL PERSONAL

Nimic din ceea ce fac alții nu are vreo legătură cu voi. Tot ce afirmă și tot ce fac ei este proiecția propriei lor realități, a propriului lor vis. Dacă deveniți imuni la opiniile și la acțiunile celor din jur, nu veți mai fi victimele unei suferințe inutile.


NU FACEȚI PRESUPUNERI INUTILE

Căutați în voi curajul de a pune întrebări și de a exprima ceea ce doriți cu adevărat. Comunicați cu cei din jur cât mai clar cu putință, evitând astfel neînțelegerile, tristețea și dramele inutile. Acest legământ este suficient pentru a vă transforma radical viața.



FACEȚI ÎNTOTDEAUNA TOT CE VĂ STĂ ÎN PUTERI

Nu uitați însă că eficiența noastră maximă se schimbă de la o clipă la alta, la fel cum starea organismului diferă atunci când acesta este sănătos de momentul când este bolnav. Indiferent de circumstanțe, faceți tot ce vă stă în puteri. Veți evita astfel auto-judecarea, criticile și regretele inutile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Don Miguel Ruiz

Traducător: Svetlana Sauciuc

Data apariției: august 2002

Titlu original: The Four Agreements

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: fericire, iubire, libertate

Don Miguel Ruiz
Don Miguel Ruiz
Autor

Don Miguel Ruiz s-a născut într-o familie de vindecători şi a fost crescut într-...

vezi autor