TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vocea cunoaşterii 978-973-8471-28-3
Vezi
galerie

Vocea cunoaşterii

de Don Miguel Ruiz, Janet Mills

Titlu apărut în colecția Lumea din noi la Mix

Id: #226328

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid practic pentru a dobândi pacea interioară
 

Descriere produs

Arborele Cunoașterii reprezintă un simbol foarte puternic. Legenda spune că oricine mănâncă din fructele sale va putea face diferența între bine și rău, dintre adevăr și minciună, între ceea ce este frumos și ceea ce este urât.

 

Don Miguel Ruiz reaminteşte cititorilor săi un adevăr simplu şi profund: singurul mod de a pune capăt suferinţei emoţionale şi de a regăsi bucuria de a trăi este acela de a înceta să credem în minciuni, în special în minciunile pe care ni le spunem nouă înşine.


Înainte de a învăța să vorbim, adevărata noastră natură constă din iubire, din fericirea de a explora și de a ne bucura de viață. Odată ce am învățat să comunicăm prin intermediul limbajului, oamenii din jurul nostru ne-au captat atenția și ne-au programat cu cunoaștere care, din nefericire, este contaminată cu minciuni. Această voce a cunoașterii nu încetează nici o clipă să vorbească, să judece, să bârfească și să abuzeze de noi. Ruiz ne învață cum să regăsim vocea tăcută a integrității noastre și cum să ne redobândim pacea interioară. Când vocea cunoașterii nu ne mai controlează, viața devine expresia sinelui nostru autentic, la fel ca în perioada de dinainte de a învăța să vorbim. Ne întoarcem astfel la adevăr, la iubire, la bucuria de a trăi.


În Vocea cunoașterii, don Miguel Ruiz ne reamintește un adevăr simplu, dar profund: singura modalitate prin care putem încheia ciclul nesfârșit al suferinței și prin care ne putem regăsi bucuria de a trăi constă în a înceta să mai credem în minciuni, îndeosebi în cele referitoare la noi înșine. Având la bază străvechea înțelepciune toltecă, această carte de referință ne învață cum să ne redobândim credința în adevăr și cum să ne întoarcem la bunul simț.

 

Prin înțelepciunea sa, Ruiz ne schimbă modul de a percepe lumea, dar mai ales pe noi înșine. Apoi, deschide poarta către acea realitate pe care am perceput-o până la vârsta de un an sau doi, o realitate a iubirii, adevărului și fericirii.

 

Ne naștem în adevăr, dar pe măsură ce creștem, ne scufundăm în minciuni... Una dintre cele mai mari minciuni din istoria umanității este minciuna despre propria noastră imperfecțiune.

 

don Miguel Ruiz

extinde
 

Detalii produs

Autor: Don Miguel Ruiz, Janet Mills

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: februarie 2005

Titlu original: Voice of knowlege

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 249

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: adevăr, emoții, fericire

Don Miguel Ruiz
Don Miguel Ruiz
Autor

Don Miguel Ruiz s-a născut într-o familie de vindecători şi a fost crescut într-...

vezi autor
Janet Mills
Janet Mills
Autor

Janet Mills este presedinte al Editurii Amber-Allen, editor si publicist a nenum...

vezi autor