TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Magia vieţilor trecute FY-ATF-MAGIVT-15-N-001
Magia vieţilor trecute
Vezi
galerie

Magia vieţilor trecute

de Atasha Fyfe

Id: #234670

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În practica sa de specialist în regresiile în vieţile trecute, Atasha Fyfe a descoperit importanţa amintirilor pozitive din vieţile anterioare şi rolul esenţial pe care-l joacă ele în rezolvarea problemelor şi în îmbunătăţirea vieţilor oamenilor. Autoarea a descoperit că amintirile pozitive din vieţile trecute vindecă la fel de mult şi sunt la fel de utile ca şi experienţele dificile – pe care se axează, de obicei, terapia tradiţională.

Având loc pe fundalul unor timpuri şi culturi foarte diferite, regresiile relatate în Magia vieţilor trecute, sunt atât cronici fascinante ale cărării sufletului, cât şi poveşti spectaculoase despre istoria secretă, vechea cunoaştere şi despre puteri de mult uitate. Ele includ mesaje de la îngeri şi ghizi spirituali şi amintiri din lumile dintre vieţi.

Cu sfaturi utile şi exerciţii uşoare, care să te ajute să îţi accesezi propriile amintiri din vieţile anterioare magice, Magia vieţilor trecute îţi va arăta posibilităţi noi şi captivante, care au aşteptat dintotdeauna în adevărata istorie a sufletului tău, pentru a fi descoperite.

Este o carte benefică pentru cei ce caută rezolvarea unor probleme din această viaţă care sunt inexplicabile prin conceptele minţii raţionale şi o lectură fascinantă pentru toţi ceilalţi.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Atasha Fyfe

Traducător: Carmen Terțiu

Data apariției: iunie 2015

Titlu original: Magic Past Lives: Discover the Healing Powers of Positive Past Life Memories

ISBN: 978-606-639-061-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 292

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: suflet

Atasha Fyfe
Atasha Fyfe
Autor

Atasha Fyfe a studiat istoria şi literatura engleză, înainte să se specializeze...

vezi autor