TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Am murit şi m-am descoperit pe mine însămi AD-ANM-AMIMDP-12-N-001
Am murit şi m-am descoperit pe mine însămi
Vezi
galerie

Am murit şi m-am descoperit pe mine însămi

de Anita Moorjani

Titlu apărut în colecția Vindecare spirituală la Adevăr divin

Id: #228253

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În această biografie profund inspirată, Anita Moorjani povesteşte cum, după ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape că şi-au încetat activitatea, copleşite de celulele maligne care se răspândiseră în întregul ei corp. Odată intrată în comă, ea a trăit o experienţă în apropierea morţii cu totul extraordinară, în timpul căreia a înţeles măreţia spirituală a fiinţei sale... dar şi cauzele reale ale bolii sale. După ce şi-a revenit din comă, starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit atât de rapid încât a fost externată din spital după numai câteva săptămâni, fără să mai aibă vreo urmă de cancer în corp.

 

În paginile acestei cărţi, Anita Moorjani îşi povesteşte copilăria trăită la Hong Kong, conflictele prin care a trecut în timpul procesului de alegere a unei cariere şi de descoperire a sufletului ei pereche, dar şi boala care a făcut-o să ajungă în spital, unde a sfidat toate cunoştinţele medicale.

 

Făcând parte dintr-o familie hindusă ce trăia în mijlocul unei comunităţi chineze şi britanice, Anita Moorjani a crescut într-un mediu cultural conflictual, în care obiceiurile culturale şi religioase se băteau cap în cap. După ani de încercări de a-şi găsi propria cale în timp ce încerca să facă faţă inclusiv aşteptărilor celor din jurul ei, ea a trăit marea revelaţie – în urma unei experienţe în apropierea morţii – că puterea de a se vindeca singură se află în interiorul ei... şi că în acest Univers există miracole pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată până atunci.

 

Cartea de faţă dovedeşte dincolo de orice îndoială că noi suntem fiinţe spirituale care trăiesc o experienţă umană... şi că suntem cu toţii UNA.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anita Moorjani

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: iunie 2012

Titlu original: Dying To Be Me: My Journey from Cancer, to Near Death, to True Healing

ISBN: 978-606-8080-87-1

EAN-13: 9786068080871

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: moarte