TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Înțelepciunea inimii realizându-ne propriul potențial prin intermediul a patru întrebări cheie AT-RUS-NIRPPP-15-N-001
Înțelepciunea inimii realizându-ne propriul potențial prin intermediul a patru întrebări cheie
Vezi
galerie

Înțelepciunea inimii realizându-ne propriul potențial prin intermediul a patru întrebări cheie

de Ruediger Schache

Id: #242546

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Inima umană este o creaţie plină de minuni şi deosebit de complexă, cu un spectru larg de abilităţi neimaginate până acum. Ea deţine printre altele o inteligenţă proprie şi o capacitate de percepţie unică, ce depăşeşte cu mult simţurile umane obişnuite.

Noi putem accesa şi utiliza aceste forţe, le putem aduce în echilibru cu propriul mental, descoperind în felul acesta cele mai bune soluţii pentru orice problemă cu care ne confruntăm.

Cele mai recente studii ştiinţifice atestă faptul că inima este o adevărată forţă, ce depăşeşte cu mult dimensiunea fizică. Bazându-se pe aceste rezultate, Ruediger Schache ne demonstrează în plus că inima deţine o inteligenţă proprie, capabilă să cuprindă în mod integral informaţii complexe.

În felul acesta devenim capabili să dobândim anumite înţelegeri, ce determină luarea unor decizii pe care mintea umană nu le-ar fi luat niciodată singură. Cum reuşim însă unificarea minţii cu inima, pentru a fructifica astfel întregul său potenţial? Pentru aceasta au fost create 4 întrebări cheie pline de înţelepciune, ce se dovedesc a fi de un real folos atunci când sunt utilizate într-o situaţie conflictuală sau o dispută. Ele sunt concepute astfel încât prin intermediul lor vei fi orientat instantaneu spre cel mai înalt ţel şi conectat la cea mai mare forţă interioară. În felul acesta vei fi capabil să descoperi soluţii autentice care sunt într-o perfectă stare de echilibru cu inima şi mintea, cursul vieţii luând o direcţie nouă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ruediger Schache

Traducător: Diana Moraru

Data apariției: decembrie 2015

ISBN: 978-606-8758-06-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 270

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman

Ruediger Schache
Ruediger Schache
Autor

Ruediger Schache este cercetător al conştiinţei, autor de cărţi, jurnalist indep...

vezi autor