TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Contrariile se atrag. Nu mai lăsaţi diferenţele să vă despartă TR-REB-CSANML-12-P-001
Vezi
galerie

Contrariile se atrag. Nu mai lăsaţi diferenţele să vă despartă

de Renee Baron

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică la Trei

Id: #212780

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Adesea ne îndrăgostim de oameni diferiţi de noi. Dar după un timp ajungem în conflict. Se pare că avem o nevoie instinctivă de a căuta în cealaltă persoană o anumită parte „lipsă" din noi înşine, dar, pe de altă parte, ajungem rapid în punctul de a ne considera incompatibili. Să fie aşa pentru că bărbaţii şi femeile sunt fundamental diferiţi?

În volumul de faţă Renee Baron ne vorbeşte despre elementele definitorii ale personalităţii noastre – ce ne energizează, cum percepem lumea, cum luăm deciziile, cum ne conducem viaţa – a căror combinare determină tipul de personalitate pe care-l avem.

Pe lângă informaţii cu privire la tipurile de personalitate, autoarea oferă şi chestionare pe care cititorul le poate completa pentru a se înţelege mai bine, precum şi caracterizări ale interacţiunii dintre persoane cu tipuri diferite, subliniind părţile bune ale interacţiunii, impasul relaţional în care se poate ajunge, precum şi modalităţi practice de a media conflictele apărute în cuplu.

Scrisă într-un limbaj accesibil, această carte poate fi utilă tuturor celor care încearcă să se înţeleagă mai bine, să se dezvolte şi să fie în armonie cu ceilalţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Renee Baron

Traducător: Oana Munteanu

Data apariției: 2012

Titlu original: Opposites Attract. How to Use the Secrets of Personality Type to Create a Love That Lasts

ISBN: 978-973-707-577-2

Copertă: Paperback

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: conflict