TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Legile charismei CV-KWM-LCCSCA-16-N-001
Vezi
galerie

Legile charismei

de Kurt W. Mortensen

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #242895

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să captezi atenția, să inspiri și să influențezi
 

Descriere produs

Considerat unul dintre cei mai reputaţi experţi americani în negociere, persuasiune şi influenţă, Kurt Mortensen dezvăluie un secret preţios: succesul profesional, relaţiile personale, abilităţile de lider şi veniturile depind de capacitatea de a-i convinge și motiva pe alţii. Într-o lume în care, pentru a avea succes, experienţa şi cunoştinţele trebuie însoţite de integritate, rafinament și excelente abilităţi de prezentare, charisma joacă un rol fundamental.

Pasiunea, încrederea, umorul, optimismul, echilibrul, curajul, autodisciplina, creativitatea, intuiția… sunt doar câteva dintre ingredientele care alcătuiesc portretul unei persoane charismatice.

Drumul spre succes e mai lesne de parcurs decât ai putea crede.

Kurt Mortensen este una dintre cele mai avizate voci americane contemporane în domenii precum arta persuasiunii şi abilitatea de a-i motiva sau influenţa pe alţii. Faima sa de extraordinar orator motivaţional este dublată de o carieră fructuoasă ca trainer, consultant, conducător de seminare de dezvoltare personală, în care reuşeşte să combine cu multă abilitate cercetări ştiinţifice recente, studii de caz şi parabole.

Deţine o diplomă de master în Marketing şi Comportamentul consumatorului, obţinută în cadrul University of Pittsburgh. A studiat vreme de 15 ani psihologia motivaţională, tehnicile de persuadare şi procesul negocierii.

În urma unor cercetări extinse şi a multor experienţe cu clienţii, Mortensen a dezvoltat un set complet de concepte şi practici, destinat celor care vor să dobândească un bun renume profesional, excelente relaţii de afaceri şi venituri ascendente.

Este autorul unor cărţi care au avut un deosebit succes, atât în presa internaţională, cât şi în rândul cititorilor, şi care i-au adus premii prestigioase precum „Library Journal Business Book of the Year“.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kurt W. Mortensen

Traducător: Răzvan Năstase

Data apariției: februarie 2016

Titlu original: The Laws of Charisma: How to Captivate, Inspire, and Influence for Maximum Success

ISBN: 978-606-588-854-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes, identitate

Kurt W. Mortensen
Kurt W. Mortensen
Autor

Kurt Mortensen este una dintre cele mai avizate voci americane contemporane în d...

vezi autor
Răzvan Năstase
Răzvan Năstase
Traducător

Răzvan Năstase (n. 1984) este absolvent al Facultății de Litere a Universității...

vezi autor