TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arta de a iubi 978-973-8564-64-0
Vezi
galerie

Arta de a iubi

de Don Miguel Ruiz

Titlu apărut în colecția Lumea din noi la Mix

Id: #226355

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid practic al artei relațiilor
 

Descriere produs

În Arta de a iubi, Don Miguel Ruiz scoate la lumină convingerile noastre bazate pe teama care ne împiedică să iubim și generează toate suferințele și dramele din relațiile noastre de cuplu.

 

Folosind povestiri inspirate, Don Miguel Ruiz arată cum se pot trata traumele emoționale și cum se poate redobândi bucuria și libertatea oferită tuturor oamenilor ca drept prin naștere, spre a restabili spiritul ludic, vital oricărei relații de dragoste.

 

Citind cartea vom învăța cum să ne vindecăm rănile emoționale, cum să redescoperim libertatea și bucuria și cum să retrezim în noi spiritul ludic, atât de necesar într-o relație de cuplu. Descoperiți cum spiritualitatea și psihologia se întâlnesc pentru a da naștere unei cărți capabile să ne inspire și să ne ofere lecții profunde de viață.


Conform tradiției toltece, există trei discipline fundamentale care ne pot conduce către revelarea adevăratei noastre naturi, care este fericire pură, libertate interioară și iubire pură: Arta Conștientizării, Arta Transformării și Arta de a Iubi.


  • Arta Conștientizării. Această artă ne învață cum ne putem da seama cine suntem cu adevărat.
  • Arta Transformării. Ne învață cum putem deveni luptători spirituali, controlându-ne acțiunile și reacțiile astfel încât să ne eliberăm de cunoașterea care ne înlănțuie.
  • Arta de a Iubi. Această artă este rezultatul la care conduc primele două discipline. Din perspectiva toltecă, întreaga creație este alcătuită din IubireIubirea este Viața însăși. Cine atinge măiestria în Iubire, intră într-o rezonanță perfectă cu Spiritul Vieții care curge prin el. El nu se mai identifică cu trupul sau cu mintea sa, nici măcar cu sufletul său, ci numai cu Iubirea. Orice acțiune a sa devine atunci o expresie a Iubirii, iar Iubirea în acțiune este singura cale care poate conduce la fericire.
 

Când omul atinge desăvârșirea în Arta Conștientizării, a Transformării și a Iubirii, el își revelează propria divinitate și devina una cu Dumnezeu. Acesta este scopul toltecilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Don Miguel Ruiz

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: octombrie 2002

Titlu original: The Mastery of Love

ISBN: 978-973-8564-64-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 226

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: emoții, iubire, cuplu

 

Loc în topurile Cartepedia

Don Miguel Ruiz
Don Miguel Ruiz
Autor

Don Miguel Ruiz s-a născut într-o familie de vindecători şi a fost crescut într-...

vezi autor