TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Persuasiunea. Arta de a obţine ceea ce vrei AM-DAL-PADAOC-09-N-001
Persuasiunea. Arta de a obţine ceea ce vrei
Vezi
galerie

Persuasiunea. Arta de a obţine ceea ce vrei

de Dave Lakhani

Id: #228775

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Persuasiunea este o abilitate necesară atât în vânzări, cât şi în acţiunile din viaţa de zi cu zi. Ştii probabil cum să vinzi, dar nimeni nu te-a învăţat cum să convingi. În această carte, Dave Lakhani, expertul în arta persuasiunii, descompune procesul persuasiv în paşi uşor de urmat, pentru a-ţi dezvolta farmecul personal şi abilitatea de a-i influenţa pe ceilalţi, astfel încât să obţii ceea ce îţi doreşti. Îţi arată cum să foloseşti acest proces pentru a convinge în mod eficient.

Pe parcursul acestei cărţi vei fi îndemnat să îţi schimbi modul de a gândi şi a interacţiona cu ceilalţi în toate privinţele. Pentru aceasta, Dave Lakhani dezvăluie cele mai eficiente tehnici de persuasiune existente în ziua de azi. Deşi se concentrează pe mediul de afaceri, principiile persuasiunii prezentate de el pot fi aplicate cu succes şi în viaţa personală. Vei descoperi în această carte un ghid despre cum să schimbi păreri şi să influenţezi oamenii.

Imaginează-ţi cât de plin de succes ai fi dacă ai şti cum să elimini orice urmă de rezistenţă, pentru a creşte nivelul de acceptare şi a îndrepta potenţialul client spre rezultatul corect – adică cel pe care ţi-l doreşti tu.



Alte titluri pentru DaveLakhani (autor):
Puterea unei ore (2014) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dave Lakhani

Traducător: Irina Sasu

Data apariției: 2009

Titlu original: Persuasion. The Art of Getting What You Want

ISBN: 978-973-162-045-9

Copertă: Paperback

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea