TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inima Minţii VI-ACS-INIMAM-08-P-001
Inima Minţii
Vezi
galerie

Inima Minţii

de Steve Andreas, Andreas Connirae

Id: #223960

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Programarea Neurolingvistică (NLP) a apărut după ce s-au studiat procesele mentale ale unor oameni care pot să facă anumite lucruri la modul excepțional sau care și-au revenit pe deplin după diverse traume fizice, psihice sau emoționale. Cei mai mulți dintre noi am fost învățați să privim capacitățile excepționale ca fiind rezultatul unor abilitați sau talente înnăscute. NLP demonstrează însă că dacă te gândești la abilitățile tale ca la niște deprinderi învățate, le poți asimila mult mai ușor și îi poți învață și pe alții. Acest domeniu se bazează pe înțelegerea faptului că noi ne creăm în mare parte experiența prin modul specific în care vedem, auzim și simțim lucrurile în mintea/corpul nostru – toate acestea sunt de obicei îngrămădite și numite gândire.

 

În Inima minții autorii îți oferă „un loc în rândul întâi” pentru a vedea cum reușește NLP să schimbe viața unor oameni obișnuiți și să o facă de excepție. Scopul lucrării de față este să transmită un mesaj de speranță și să ofere o perspectivă asupra unei game largi de probleme pe care NLP le rezolvă eficient și sigur. De asemenea, prin exemplele prezentate cartea reușește să creeze o viziune nouă asupra modului de funcționare al minții și să aducă indicații clare despre cum să îți direcționezi gândirea în cel mai productiv sens.

 

Acordă-ți un moment din timpul tău, uită-te peste un capitol în care identifici o problemă personală și eliberează-te rapid de ea. Dacă te-ai săturat să iei lucrurile așa cum sunt și îți dorești să produci schimbări pozitive de excepție în viața ta sau a familiei tale, citește această carte. Este o abordare deosebit de puternică și pertinentă a victoriei asupra problemelor zilnice.

 

Uneori, apar și situații când, indiferent ce am încerca, nu ajungem la niciun rezultat. Se întâmplă în orice domeniu al cunoașterii, inclusiv în cele care au o istorie mai îndelungată decât NLP. Când metodele cunoscute nu funcționează înseamnă că s-au atins limitele respectivului domeniu și că trebuie să găsim noi tipuri de înțelegere și noi proceduri. Noi am folosit aceste ocazii ca un stimulent pentru a dezvolta noi metode. Acum putem face mult mai multe lucruri decât eram capabili să facem cu un an în urmă; când cartea aceasta va ajunge în mâinile voastre, vor fi devenit posibile și mai multe lucruri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steve Andreas, Andreas Connirae

Traducător: Raluca-Nicoleta Radu

Data apariției: noiembrie 2008

Titlu original: Heart of the Mind: Engaging Your Inner Power to Change With Neuro-Linguistic Programming

ISBN: 9789738843752

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 447

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: succes