TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Personalitatea învingătorului AM-ALS-PERSON-11-N-001
Personalitatea învingătorului
Vezi
galerie

Personalitatea învingătorului

de Al Siebert

Id: #230961

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Scrisa pe baza unor studii de peste patruzeci de ani ale fenomenului supravietuirii, aceasta carte va ofera informatii de nepretuit despre calitatile si comportamentul acelor oameni care au facut fata cu brio situatiilor dificile, de la conflictele de zi cu zi la traume de viata.

Personalitatea invingatorului ridica o intrebare fundamentala: de ce unii oameni reusesc sa depaseasca stresul unor astfel de situatii grele, iar altii nu. Citind lucrarea de fata, revelatoare si autentica prin exemplele de viata si relatarile prezentate, veti intelege ca oamenii care reusesc sa evolueze in urma acestor schimbari neplacute considera ca lucrurile au o rezolvare, indiferent cat de suparatoare ar fi situatia cu care se confrunta. Optimisti, ei isi pun tot felul de intrebari: Ce implica aceasta noua realitate in care ma aflu? Ce pot face acum? De ce poate fi acesta un lucru bun pentru mine? De multe ori, ei descopera umorul in situatii care de altfel sunt teribil de grele. Se folosesc de empatie si de o gandire creativa pentru a contura un final care sa functioneze spre binele lor. Actioneaza si experimenteaza solutii cu incredere in sine si raman flexibili cand lucrurile iau o intorsatura neasteptata.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Al Siebert

Data apariției: 2011

Titlu original: Survivor Personality: Why Some People Are Stronger, Smarter, and More Skillful atHandling Life's Difficulties...

ISBN: 978-606-92058-3-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amsta

Teme: succes, supraviețuire