TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trei pași simpli. O hartă a succesului în afaceri și în viața personală AM-TRB-TPSOHA-14-N-001
Trei pași simpli. O hartă a succesului în afaceri și în viața personală
Vezi
galerie

Trei pași simpli. O hartă a succesului în afaceri și în viața personală

de Trevor Blake

Id: #239460

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-un limbaj cât se poate de simplu și de direct, cartea lui Trevor Blake ne arată cum să ne controlăm propriile destine și să ne formăm o mentalitate care să ne ajute să avem viața la care am visat dintotdeauna. Autorul este cel mai bun exemplu, demonstrându-ne că principiile despre care scrie sunt eficiente: născut și crescut într-o familie săracă și cu probleme, fără relații care să îl ajute să avanseze în vreun fel, a reușit să răzbească și să ajungă la un nivel de bunăstare pe care nici măcar el nu și-l imagina. 
 
Analizând cu atenție atributele, aptitudinile și gândirea celor care au reușit prin forțe proprii să-și schimbe din temelii atât viețile lor, cât și pe ale celor din jur, a ajuns la concluzia că există trei comportamente care ne pot ajuta să ne atingem potențialul maxim: modelarea propriei mentalități, înțelegerea diferențelor dintre cei care au cu adevărat succes și restul și – fiindcă și partea practică are importanța ei – transformarea ideilor în experiențe. 
 
Trei pași simpli ne oferă o hartă a succesului în afaceri și în viața personală, bazată pe legile demonstrate ale fizicii, fiind sprijinită în același timp și de dovezi recente din sfera neuroștiinței.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Trevor Blake

Traducător: Dorina Oprea

Data apariției: decembrie 2014

Titlu original: Three simple steps. A map to success in business and life

ISBN: 978-606-92058-9-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amsta

 

Opinii editoriale

„Viața nu trebuie să fie o luptă continuă, ci o călătorie plină de bucurii și de satisfacții.“

Trevor Blake

„O lectură inspirațională și provocatoare, care ne învață cum să ne schimbăm mentalitatea și să ne controlăm gândurile, astfel încât să avem o viață cât mai împlinită.“

Publishers Weekly