TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Începe să gândești AM-JCM-NCEPSG-05-N-001
Vezi
galerie

Începe să gândești

de John C. Maxwell

Id: #228734

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La baza cărții extraordinare a lui John C. Maxwell stă o premisă cât se poate de simplă: Ca să reușești în viață, trebuie să adopți un nou mod de a gândi. Ne putem schimba însă mentalitatea? Începe să gândești răspunde la această întrebare cu un DA răsunător, demonstrându-ne în același timp că schimbarea mentalității ne poate schimba radical viața. Oferindu-ne idei și argumente convingătoare, citate, dar și fapte concludente din viața celor mai mari lideri ai lumii și punându-ne la dispoziție chestionare interactive, această carte unică ne ajută să ne evaluăm modul de a gândi, ne călăuzește pe drumul spre teritorii necunoscute și ne învață, pas cu pas, secretele celor mai importante tipuri de gândire:

 

  • Gândirea de ansamblu - gândirea care ne oferă șansa să vedem lumea care se întinde dincolo de granițele universului nostru îngust, o lume plină de idei mărețe.
  • Gândirea bazată pe concentrare - gândirea care ne ajută să ne detașăm de lucrurile care ne distrag atenția, în așa fel încât să ne exploatăm la maximum potențialul.
  • Gândirea creativă - gândirea care ne oferă posibilitatea de a ne depăși condiția umană pentru a înfăptui lucruri cu adevărat extraordinare. Gândirea bazată pe colaborare - gândirea care ne îndeamnă să colaborăm cu cei din jur ca să obținem rezultate ieșite din comun. 
  • Gândirea reflexivă - gândirea care ne oferă o perspectivă asupra trecutului pentru a putea înțelege mult mai bine viitorul... dar și alte lucruri existențiale.

 

În această carte, cel mai admirat și respectat mentor al Americii analizează fundația pe care se întemeiază succesul și metamorfoza eului. Călăuzitoare prin sfaturile sale, Începe să gândești este un manual unic ce ne învață nu ce să gândim, ci cum să ne folosim cel mai de prețios atu: inteligența.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John C. Maxwell

Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel

Data apariției: 2005

Titlu original: Thinking For a Change

ISBN: 9789737780058

Copertă: Paperback

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

John C. Maxwell
John C. Maxwell
Autor

John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership,...

vezi autor