TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vreau să îmbătrânesc frumos. Cheia unei vieţi lungi şi de calitate NI-FFL-VSMFCU-16-N-001
Vreau să îmbătrânesc frumos. Cheia unei vieţi lungi şi de calitate
Vezi
galerie

Vreau să îmbătrânesc frumos. Cheia unei vieţi lungi şi de calitate

de Françoise Forette, Laurence Dorlhac

Id: #245000

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte se adresează, în primul rând, persoanelor de vârsta a treia, dar şi tuturor celor care se bucură de o stare de sănătate relativ bună, pe care vor să o menţină cât mai mult timp.

Ce putem face ca să îmbătrânim frumos? În primul rând, e necesar să învăţăm să fim fericiţi, să iubim, să ne simţim iubiţi şi să ne păstrăm o stimă de sine ridicată. Socializarea este, de asemenea, extrem de importantă. Persoanele care simt că îmbătrânesc vor găsi o oază de optimism şi de linişte în cartea Vreau să îmbătrânesc frumos. Cei care au vârsta de peste 50 de ani pot începe să se simtă trişti, deprimaţi sau cuprinşi de teama de a îmbătrâni, dar autoarele ne demonstrează că totul este posibil chiar şi după această vârstă, bazându-se, în principal, pe sfaturi legate de prevenţie şi de menţinerea unui stil de viaţă echilibrat. Mai bine să previi decât să vindeci!

Autoarele, Françoise Forette şi Laurence Dorlhac, ne pun la dispoziţie sugestii pentru a îmbătrâni cât mai frumos cu putinţă, sfaturi bazate pe studii ştiinţifice, grupate pe diferite teme. De asemenea, ne demonstrează de ce persoanele în vârstă trebuie şi pot să profite cât mai mult şi din plin de viaţă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Françoise Forette, Laurence Dorlhac

Traducător: Ionela Voicu

Data apariției: iunie 2016

ISBN: 978-973-748-997-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu