TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine FY-ELT-CFDPCD-14-N-001
Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine
Vezi
galerie

Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine

de Eldon Taylor

Id: #236346

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Dacă, la fel ca Neo din filmul Matrix, eşti pregătit să iei pilula roşie, atunci citeşte cartea lui Eldon Taylor Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine şi trezeşte-te într-o nouă realitate, în care vei descoperi adevărul, în loc de iluzie. Eldon îţi va arăta mai întâi cum dansezi la capătul unui mănunchi de sfori, ca o marionetă fără minte. Sforile de care suntem legaţi apar odată cu fiecare lucru de care ne ataşăm. Ele se conectează la noi prin cultura, credinţele, nevoile, şi dorinţele noastre – prin obişnuinţă sau teamă. Sau – alegerea ta – poţi continua să iei pilulele albastre, să laşi cartea pe raft şi ocazia dispare. Nimic nu se va schimba. Viaţa se va desfăşura ca de obicei, iar tu poţi să crezi orice vrei să crezi.”

Thomas Campbell, Departamentul de Apărare şi consultant NASA

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eldon Taylor

Traducător: Mihaela Ivănuş

Data apariției: iulie 2014

Titlu original: What if? The challenge of self-realization

ISBN: 978-606-639-056-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Opinii editoriale

Ce-ar fi dacă? îţi pune gândirea sub semnul întrebării – şi mult mai mult decât atât. Cartea oferă o călătorie emoţională şi spirituală în descoperirea de sine. Fiecare capitol serveşte ca un catalizator pentru evoluţia personală. Cu uşurinţa, profunzimea şi stilul său creativ obişnuit, Eldon Taylor examinează atât teme actuale cât şi atemporale. Nu am nici o îndoială că cititorii se vor întâlni cu esenţa – cu ei înşişi.”

Dianne Arcangel, M.S., autoarea cărţii Afterlife Encounters

„Această carte ar trebui să vină însoţită de un avertisment. Ea reprezintă centura neagră în ceea ce priveşte modul de a descoperi esenţa noastră adevărată. Mi-a răsturnat lumea cu susul în jos şi mi-a schimbat gândirea! Nu cumpăra această carte, dacă nu eşti într-adevăr dispus să te descoperi, acolo unde nici nu crezi că te afli. Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine este un titlu prea blând pentru această carte. A o citi înseamnă a o trăi ‒ şi trebuie să te pregăteşti pentru provocare.”

Shazzie, om de televiziune și autoare
Eldon Taylor
Eldon Taylor
Autor

Eldon Taylor a studiat o viaţă întreagă mintea umană şi a obţinut doctorate în p...

vezi autor