TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Efectul Umbrei AD-DFD-EURPAA-11-N-001
Efectul Umbrei
Vezi
galerie

Id: #227839

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Revelarea puterii ascunse a Sinelui tău real
 

Descriere produs

Umbra există în fiecare dintre noi. Ea face parte integrantă din noi. Din păcate, noi ne petrecem o mare parte din viaţă fugind de ea. Departe de a fi atât de înspăimântătoare cum credem, latura noastră întunecată ne promite o viaţă mai bună şi mai împlinită. Umbra noastră se manifestă în fiecare zi. Ea este motivul pentru care ne înfuriem atunci când un prieten apare la întâlnire cu zece minute mai târziu, pentru care ţipăm la părinţii sau la copiii noştri, chiar dacă aceştia nu au greşit cu nimic, şi pentru care ne sabotăm propriul succes în momentele cele mai nepotrivite cu putinţă. Atât timp cât nu ne vom accepta natura dualistă, noi vom continua să ne rănim pe noi înşine şi pe cei dragi, dar şi să ne ignorăm potenţialul real.

 

Deepak Chopra, Debbie Ford şi Marianne Williamson – toţi autori ai unor bestselleruri din lista ziarului New York Times şi maeştri de recunoaştere internaţională – s-au reunit pentru a-şi împărtăşi cunoaşterea legată de cel mai important obstacol în calea fericirii noastre: umbra. Fiecare din cei trei aduce lumină (în secţiunea din carte care le este consacrată) asupra acelor aspecte ale fiinţei noastre pe care le negăm, dar care ne controlează totuşi viaţa. Noi nu putem descoperi altfel darurile naturii noastre autentice decât prin acceptarea umbrei noastre.

 

Combinând înţelepciunea a trei experţi, cartea Efectul umbrei reprezintă un ghid practic şi profund care ne poate ajuta să descoperim darurile pe care le ascunde umbra noastră. Cei trei autori ridică vălul sinelui nostru fals şi ne arată ce se ascunde în spatele acestuia, eliberându-ne astfel de trecut şi îndemnându-ne să ne continuăm călătoria către desăvârşire. Atunci când nu ne vom mai trăi viaţa pe jumătate, noi vom deveni capabili să ne îndeplinim visele şi să ne asumăm fericirea care reprezintă dreptul nostru prin naştere.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Deepak Chopra, Debbie Ford, Marianne Williamson

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: aprilie 2011

Titlu original: The Shadow Effect: Illuminating the Hidden Power of Your True Self

ISBN: 978-606-8080-57-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: identitate, suflet

Dr. Deepak Chopra
Dr. Deepak Chopra
Autor

Dr. Deepak Chopra, fondator al Fundației Chopra și cofondator al Centrului Chopr...

vezi autor
Debbie Ford
Debbie Ford
Autor

Debbie Ford este autoarea bestsellerurilor de pe lista ziarului New York Times:...

vezi autor
Marianne Williamson
Marianne Williamson
Autor

Marianne Williamson, apreciată pe plan internaţional în calitate de conferenţiar...

vezi autor