TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manual de branding personal. Reguli noi pentru o carieră de succes AM-DAS-MDBPRN-15-N-001
Manual de branding personal. Reguli noi pentru o carieră de succes
Vezi
galerie

Manual de branding personal. Reguli noi pentru o carieră de succes

de Dan Schawbel

Id: #240335

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Imaginea pe care o ai, abilităţile pe care le-ai dobândit şi reputaţia transmit celor din jur o poveste. A ta personală. Care este brandul tău? Cum te percep colegii? Dar şefii sau partenerii de afaceri? Cum să îţi construieşti un brand personal care să îţi pună în evidenţă punctele forte şi unicitatea, să te ajute să fii remarcat şi să transmiţi în exterior ceea ce ştii că te reprezintă?

Dan Schwabel îţi răspunde la toate aceste întrebări şi îţi arată cum să ajungi să fii indispensabil. Te învaţă cum să te promovezi şi să te pui permanent într-o lumină cât mai bună, astfel încât brandul personal să reprezinte o garanţie a calităţii tuturor proiectelor în care eşti implicat.

Brandingul personal a devenit esenţial în condiţiile în care totul în jurul nostru se schimbă cu o viteză uluitoare, în special pe plan profesional. Tocmai de aceea, fii atât de bun încât ceilalţi să nu te poată ignora!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Schawbel

Data apariției: ianuarie 2015

ISBN: 978-973-162-133-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

 

Opinii editoriale

„În această carte remarcabilă, Dan Schawbel îţi oferă toate resursele, sfaturile şi inspiraţia de care ai nevoie pentru a prelua controlul asupra propriei cariere şi a avea succes la locul de muncă. Citeşte-o dacă vrei să-ţi împlineşti visurile şi să te şi distrezi în timp ce o faci.“

 

Jack Canfield, coautor al bestsellerului „Supă de pui pentru suflet” şi al seriei „Principiile succesului”