TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gramatica limbii olandeze contemporane LI-AUC-GRALOC-15-N-001
Gramatica limbii olandeze contemporane
Vezi
galerie

Gramatica limbii olandeze contemporane

Id: #242031

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Deşi limba olandeză este pentru noi o limbă aproape exotică, mulţi oameni îşi iau inima-n dinţi şi se apucă să o înveţe. Pentru ei şi nu numai, avem noua gramatică a limbii olandeze contemporane.

Scopul ei este de a prezenta fenomenele gramaticale obişnuite fără a folosi termeni de specialitate care i-ar putea descuraja pe cei care îşi doresc să înveţe această limbă. Cartea cuprinde toate fenomenele gramaticale obişnuite într-un format grafic uşor de folosit. Fenomenele gramaticale sunt explicate simplu, folosindu-se reguli clar formulate, completate de tabele uşor de urmărit şi de numeroase exemple practice traduse în limba română.

În elaborarea acestei publicaţii am pornit de la ghidurile şi gramaticile contemporane pe lângă care am adăugat experienţa noastră în predarea limbilor străine. De aceea, am completat explicaţiile şi exemplele cu o serie de note şi specificaţii practice menite să ajute studentul să înţeleagă şi, mai ales, să utilizeze corect regulile gramaticale învăţate. Am pus accentul pe fenomenele importante pentru exprimarea curentă şi pe aspectele care diferă de gramatica limbii române. Cartea cuprinde informaţii despre formarea cuvintelor, listele prefixelor şi sufixelor cu ajutorul cărora toţi cei interesaţi îşi pot extinde vocabularul. În publicaţie am inclus şi lista verbelor neregulate. Veţi găsi aici şi un capitol dedicat diferenţelor dintre olandeza vorbită în Olanda, Belgia şi Surinam.

Suntem convinşi că gramatica noastră va fi apreciată de profesori, de studenţi şi în general de toţi cei care se întâlnesc cu limba olandeză în practică şi care vor să aibă întotdeauna la îndemână informaţiile importante despre gramatica acestei limbi, într-un format uşor de folosit.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: noiembrie 2015

ISBN: 9786060610212, 978-606-8491-75-2

Copertă: Paperback

Număr pagini: 156

Limbă: Română, Olandeză

Dimensiuni: 11,5x16,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Linghea