TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inteligența animală LI-VIM-INTELA-13-N-001
Inteligența animală
Vezi
galerie

Inteligența animală

de Virginia Morell

Titlu apărut în colecția IQ230 la Litera

Id: #232970

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Uimitoare dovezi de emoții și gânduri la diferite specii animale
 

Descriere produs

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii un pește? Dar un liliac, o albină sau un tigru?Oare au ei gânduri și emoții ca ale noastre? Cu siguranță, animalele gândesc și simt mult mai mult decât credem noi. În plus, sunt capabile de lucruri uimitoare, pe care noi le descoperim abia acum. De exemplu, furnicile se învață una pe alta drumul spre casă, păsările-grădinar folosesc perspectiva în construirea cuibului, câinii pot învăța sute de cuvinte, ciorile și porumbeii pot recunoaște și deosebi chipurile umane, coțofenele se pot recunoaște în oglindă, iar lista ar putea continua la nesfârșit.

 

Nu numai maimuțele antropoide, elefanții și delfinii sunt specii inteligente, așa cum se credea până de curând. Ultimele descoperiri ale cercetătorilor arată că nu trebuie să ai un creier mare pentru a fi deștept.

 

Inteligența animală ne poartă în lumea speciilor deștepte, de la papagali la cimpanzei, făcându-ne cunoștință cu cercetători simpatici și descoperirile lor incredibile. Scrisă cu umor și inteligență, cartea Virginiei Morell ne demonstrează că animalele (și mintea lor) merită cunoscute, respectate și iubite.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Virginia Morell

Data apariției: 2013

Titlu original: Animal Wise: The Thoughts and Emotions of Our Fellow Creatures

ISBN: 978-606-686-286-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: curiozitate, natură

 

Loc în topurile Cartepedia