TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfântul Efrem cel Nou SO-000-SECNOF-16-N-001
Sfântul Efrem cel Nou
Vezi
galerie

Sfântul Efrem cel Nou

Id: #245740

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ocrotitorul familiei și al celor aflați în nevoi
 

Descriere produs

Urmându-L pe Mântuitorul în rugăciunea Sa pentru om, Sfântul Efrem a îmbrățișat toate voințele omenești, din toate veacurile, asumându-și consecințele libertății fiecăruia și socotind drept ale sale faptele noastre ale tuturor. Este cu totul peste puterea noastră de închipuire să pricepem ce înseamnă acest lucru.

 

Noi suntem doar „beneficiarii” dragostei Sfântului Efrem și cunoaștem doar că este multmilostiv și grabnic folositor, ajutând și celor care nici măcar nu îl cunosc. Suntem prea mici sufletește pentru a pricepe deplinătatea rugăciunilor Sfântului Efrem pentru noi, de aceea el s-a arătat și se arată adeseori, grăind pe limba fiecăruia și la măsura de înțelegere a fiecăruia. Iar acest fapt este un dar negrăit de mare ce ni se face, deoarece prin faptă și cuvânt el ne arată că e ucenic adevărat al Mântuitorului Hristos și are neîncetat privirea îndreptată asupra noastră, îmbrățișând întreaga noastră viață. Cunoscându-ne toate tainele și cugetul lăuntric, Sfântul Efrem le cuprinde cu negrăita sa delicatețe și smerenie, așa precum a învățat de la Domnul Iisus.

 

Cu astfel de Sfinți în mijlocul nostru, nu putem să nu ne bucurăm și să nu avem nădejde, știind că facem parte din minunata familie a Fiului lui Dumnezeu, Care ne-a încredințat, grăindu-ne: „Unul este Învățătorul vostru: Hristos, iar voi toți sunteți frați” (Matei 23, 8).



Alte titluri pentru L.S.Desartovici (traducator):
Sfântul Efrem cel Nou (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Traducător: L.S. Desartovici

Data apariției: iulie 2016

ISBN: 978-973-136-462-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: creștinism, Dumnezeu