TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Băiatul care vorbea cu corbii. Neîmblânziții (Vol. 1) NE-JAG-NBCVCC-16-N-001
Băiatul care vorbea cu corbii. Neîmblânziții (Vol. 1)
Vezi
galerie

Băiatul care vorbea cu corbii. Neîmblânziții (Vol. 1)

de Jacob Grey

Titlu apărut în colecția Nemi la Nemira

Id: #243698

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Băiatul care vorbea cu corbii este primul volum dintr-o trilogie întunecată, plină de acțiune și suspans, ce aduce aminte, pe de o parte, de Cartea cimitirului, de Neil Gaiman, și, pe de altă, de atmosferă din Batman.



Abandonat de părinți la vârstă de cinci ani, Caw nu s-a întrebat niciodată de ce poate vorbi cu corbii. Dar, după ce salvează o fată pe nume Lydia de un atac primejdios, descoperă că sunt și alții ca el: oameni ce au puterea de a controla și comunică cu animalele. Neîmblânziți. Unii preferă să se ascundă sub aparențele unor oameni obișnuiți, unii aleg o viață solitară, unii sunt proscriși, iar alții… ei bine, alții ar face orice pentru a aduce întunericul înapoi în Blackstone.



Blackstone a fost odată un oraș înfloritor. Dar asta a fost în urmă cu opt ani, înainte de Vară Întunecată, când, sub conducerea maleficului Spinning-Man, neîmblânzitul-păianjen, a fost devastat de un val de violențe și infracțiuni fără precedent. Și, deși a fost înfrânt, se pare că Spinning-Man vrea să-și recapete puterea, iar Caw, neîmblânzitul-corb, este printre cei care vor fi prinși în pânza sa.



Pe măsură ce amenințarea unei noi Veri Întunecate crește, băiatul descoperă viață ascunsă a neîmblânziților din Blackstone și are ocazia să afle mai multe despre propriul trecut. Însă pentru a salvă orașul la timp Caw trebuie să-și dezvolte cât mai repede abilitățile de neîmblânzit pentru că urmează să înfrunte un rău pe care nu și l-ar fi imaginat nici în cele mai întunecate coșmaruri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jacob Grey

Traducător: Andrei Iacob

Data apariției: martie 2016

Titlu original: The Crow Talker (Ferals #1)

ISBN: 978-606-758-524-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: curaj, magie, prietenie

 

Opinii editoriale

O aventură plină de suspans pentru fanii seriei Animorphs sau pentru cei cărora le-a plăcut Cartea cimitirului, de Neil Gaiman.

ALA Booklist