TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ordinul Povestitorilor nr.4 | Iarnă 2016 AR-000-ORDIPN-16-N-002
Ordinul Povestitorilor nr.4 | Iarnă 2016
Vezi
galerie

Ordinul Povestitorilor nr.4 | Iarnă 2016

Titlu apărut în colecția Cărţile mele la Arthur

Id: #246845

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Revistă de scriere creativă și alte forme de magie
 

Descriere produs

Ordinul Povestitorilor este o revistă de scriere creativă pentru copii. Pentru fiecare număr va exista câte un concurs de scriere care va fi lansat la nivel naţional. Cele mai bune texte vor fi selectate și publicate în revistă, precum și cronicile de carte scrise tot de copii.

 

În numărul patru al revistei Ordinul povestitorilor, i-am invitat pe scriitori să-și imagineze o poveste cu un uriaș, celebrând astfel centenarul Roald Dahl.

 

Interviu cu Felicity Dahl.

Maeștrii povestitori: Roald Dahl, Ana Rotea, Alex Moldovan

Atelierul de povești: Florin Bican, Să traduci e ca și cum ai citi un text pe dinăuntru

Ucenicii scriitori: Dragoș Prundeanu, Florin Paraschiv, Gabriel Cărtărescu, Tiberiu Gabriel Podăreanu, Daria Merce, Copiii din clasa a VI-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ din Buzău și alți câțiva, mai mici, Amelia Cimpoeșu, Fabian Ionuț Martin, Maria Rotaru, Elisa Merca, Rami Mihai Cristescu, Andreea Sîrbu, Maria-Alexandra Stoica, Ioana Marițescu, Nicolae-Teodor Aursulesei, Sara Matiș, Petra Bursucă, Theodor Aron, Mara-Ioana Macovei, Alexandra Cherciu

Povești... pe bune: Elisa Merca, Gabriel Cărtărescu, Th eodora Durnea, Răzvan Andrei Juncu, Daria Merce și Emma Zach (reporteri)

Școala cronicarilor: Viviana Pantazică

Cum să...: copiii de la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani și de copiii de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea

Ilustrații: Mircea Pop, Quentin Blake, Amalia Dulhan, Sara Matiș, Andreea Mustea, Daniel Frunză, Ilinca Chifane, Petru Miu, Ilinca Rotaru, Andreea Tudor, Iarina Slobozeanu, Diana-Claudia Morariu, Petra Busurcă, Manuel Zorlescu.

extinde
 

Detalii produs

 

Loc în topurile Cartepedia

Adina Popescu
Adina Popescu
Coordonator

Adina Popescu s-a născut la 10 septembrie 1978, în Bucureşti. A absolvit Regie d...

vezi autor